Ostalo

Marijana Batinić pokazala zube za volanom!

Iako se još uvijek s sjeća svog prvog polovnog automobila kojeg je od milja zvala 'plava ptica', Marijana Batinić odavno ulicama krstari u mnogo sigurnijim modelima. Baš u inat predrasudama prema ženama za volanom, našoj je novinarki priuštila jednu pravu sportsku vožnju Zagrebom i otkrila joj neke svoje, dosad dobro čuvane ljubavne tajne!

RTL
09.12.2012 18:19

Žene i automobili - vječna su tema muških razgovora uz pivicu. I Marijana Batinić je nekada bila na meti svojih prijatelja, sve dok im nije pokazala zube ili bolje rečeno vozačke vještine.

Hvataju se za glavu vozači iza Marijane, ali imaju bar dobar pogled dok se ona za vrijeme vožnje uređuje. Na njezine čari nisu imuni ni dečki u plavom, pa joj često progledaju kroz prste. A mi smo odlučili smo mi ipak provjeriti njezine vještine i to u novoj Hondi CRV.

Njezin prvi automobil bio je plavi stojadin. Iako je nakon nekoliko godina 'plava ptica' završila u starom željezu, Marijana ga se uvijek rado sjeća.

Osim što je druge spajala u ' Ljubavi na selu ' i njoj se prije godinu dana dogodio Matej Pašalić.

Iako u ponoć na Staru godinu neće ispod jelke poljubiti Mateja, sigurno će se užariti telefonske linije. Dotada njezin je dečko u sigurnim rukama, bar dok Marijana vozi. S obzirom da ona obavlja više radnji u isto vrijeme, nemojte se čuditi ako je vidite na nekom semaforu kako pada i koji poljubac. Zimske radosti su u mjesecu prosincu uvijek dozvoljene!

Cijeli intervju s Marijanom pogledajte u prilogu!