Ostalo

Marijana Batinić ponovno sjela u školsku klupu

"Okrenula sam stan i namještaj naopačke i svemu starom dala novo ruho", pohvalila se Marijana dodajući da ju je za dodatno školovanje motivirala Mirjana Mikulec kada joj je došla urediti radnu sobu.

RTL
09.10.2012 10:52

Lijepa voditeljica Ljubav je na selu , Marijana Batinić ponovno je sjela u školske klupe! Inače diplomirana pravnica, Marijana je odlučila upisati i talijansku školu mode i dizajna Callegari, koju će pohađati tri godine, a nakon koje će imati zvanje samostalnog dizajnera interijera.

"Godinama se bavim mišlju za razvijanjem strasti prema dizajnu interijera, a otkako sam uselila u svoj zagrebački stan nisam ga prestala mijenjati i dekorirati. Pravi sam majstor i za muške kućanske poslove. Okrenula sam stan i namještaj naopačke i svemu starom dala novo ruho", pohvalila se Marijana dodajući da ju je za dodatno školovanje motivirala Mirjana Mikulec kada joj je došla urediti radnu sobu.

Marijana je, kako kaže, oduševljena profesorima i interakcijom na predavanjima.

"Budući da mi je dizajn interijera hobi već jako dugo vremena, nisam na nastavi 'pala s Marsa', ali crtanje mi baš i nije jača strana. Šestar, trokute i olovku u ruci nisam držala gotovo petnaest godina!", priznala je Marijana dodavši da je urlala od smijeha dok je crtala dijelove kružnice, prave kuteve i 'zlatni rez'.

"Dizajnom interijera se namjeravam baviti, a tko zna možda baš povežem dizajn interijera i televiziju i nastane jedan slatki spoj za gledatelje", zaključila je Mare, odavši da nije najstarija učenica u razredu.