Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODUŠEVLJENA PROFESORIMA

Marijana Batinić ponovno sjela u školsku klupu

"Okrenula sam stan i namještaj naopačke i svemu starom dala novo ruho", pohvalila se Marijana dodajući da ju je za dodatno školovanje motivirala Mirjana Mikulec kada joj je došla urediti radnu sobu.

Image
Foto: RTL
RTL/ 9.10.2012. u 10:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lijepa voditeljica Ljubav je na selu, MarijanaBatinić ponovno je sjela u školske klupe! Inače diplomirana pravnica, Marijana je odlučila upisati i talijansku školu mode i dizajna Callegari, koju će pohađati tri godine, a nakon koje će imati zvanje samostalnog dizajnera interijera.

"Godinama se bavim mišlju za razvijanjem strasti prema dizajnu interijera, a otkako sam uselila u svoj zagrebački stan nisam ga prestala mijenjati i dekorirati. Pravi sam majstor i za muške kućanske poslove. Okrenula sam stan i namještaj naopačke i svemu starom dala novo ruho", pohvalila se Marijana dodajući da ju je za dodatno školovanje motivirala MirjanaMikulec kada joj je došla urediti radnu sobu.

Marijana je, kako kaže, oduševljena profesorima i interakcijom na predavanjima.

"Budući da mi je dizajn interijera hobi već jako dugo vremena, nisam na nastavi 'pala s Marsa', ali crtanje mi baš i nije jača strana. Šestar, trokute i olovku u ruci  nisam držala gotovo petnaest godina!", priznala je Marijana dodavši da je urlala od smijeha dok je crtala dijelove kružnice, prave kuteve i 'zlatni rez'.

"Dizajnom interijera se namjeravam baviti, a tko zna možda baš povežem dizajn interijera i televiziju i nastane jedan slatki spoj za gledatelje", zaključila je Mare, odavši da nije najstarija učenica u razredu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bollywood na jugu

Romantične scene u Dubrovniku: Indijske zvijezde snimaju film u staroj gradskoj jezgri, sve pršti od romantike

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba