Ostalo

Sjećate se bivše voditeljice Big Brothera? Marijana čeka prvo dijete, a poznati su i detalji trudnoće

Simpatična glumica i njezin dugogodišnji partner Miloš Marjanović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a oduševljenje ne kriju

RTL.hr
14.09.2021 19:02

Voditeljica i glumica Marijana Mićić ,koju je hrvatska javnost upoznala dok je 2011. s Antonijom Blaće vodila regionalni 'Big Brother' čeka prvo dijete, javlja Glossy.

Simpatična glumica i njezin dugogodišnji partner Miloš Marjanović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a srpski mediji pišu kako se već zna i spol bebe.

Iako su detalje trudnoće čuvali daleko od očiju javnosti, spomenuti portal piše kako u obitelj uskoro stiže djevojčica.

''Marijana i Miloš su jako sretni što će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. To su dugo čekali i iskreno se nadali. Ona obožava djecu i godinama je čekala trenutak kada će postati majka'', rekao je izvor za Glossy pa dodao:

Pročitajte još
Ocu Marijane Mićić netko je podmetnuo bombu pod automobil

''Prva tri mjeseca trudnoće oboje su sretnu vijest tajili, a onda su ju podijelili s prijateljima i obitelji. Glumica dobro podnosi trudnoću, redovito ide na kontrole, a druži se samo s malim krugom ljudi s obzirom na pandemiju'', otkrio je izvor blizak zaljubljenim golupčićima i dodao kako Marijana i Miloš broje sitno do dolaska djevojčice na svijet.