Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OTVORILA DUŠU u EXKLUZIVU

Marijanin bivši se boji da mu kćer ne počne govoriti 'bre'

Ni godinu dana nakon uzbudljivog finala Big Brothera, Marijana Kovačević Čvrljak nije pronašla svoj mir. Za to krivi bivšeg supruga s kojim se bori za skrbništvo nad kćeri te u iskrenom intervjuu govori o svemu što je prošla otkad se pred kamerama zaljubila u fatalnog Nemeša.

RTL/ 12.7.2012. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Godinu i pol dana koliko je trajala sudska bitka MarijanaKovačević izbjegavala je medije, vjerovala je u pravdu i svoje je probleme čuvala daleko od očiju javnosti. No, kada su se prijetnje njezina sad već bivšeg supruga IvanaČvrljka počele ostvarivati, razočarana i povrijeđena Marijana odlučila je progovoriti o svojom najdubljim strahovima.

"Spominjao mi je ministarstvo, govorio da je ono iznad suda da nemam šanse za pobjedu i onda sam saznala da on hoda s curom iz ministarstva. Sve što je tražio je dobio", tvrdi Marijana.

A tražio je puno. Minimalni iznos alimentacije iako zarađuje gotovo 30 tisuća kuna, tri tjedna boravka malene Korine u njegovu stanu i zabranu njezina odlaska iz Hrvatske. Sve je navodno i dobio, no do prave presude suda koju Marijana još uvijek čeka ostaje joj samo gorka neizvijesnost.

"Naravno da ću se žaliti, ne zbog sebe nego zbog curice. Ne vidim kao to može biti dobro za nju, no nisam protiv viđanja oca, ona treba oca... Muči me i radi mi u inat i opravdava se time da ju ne bi otela u Srbiju jer ne želi da moje dijete govori 'bre'", dodala je.

Ono što Marijanu posebno boli niski su udarci njezina supruga koje joj zadaje koristeći malenu Korinu. Nakon vremena provedena s ocem djevojčica Marijani upućuje izjave koje joj slamaju srce.

Iako je Marijana poželjela upoznati novu djevojku bivšeg supruga, koju malenoj Korini predstavlja kao novu majku, Ivan joj to nije dopustio.

S druge strane, Ivan je upoznao Nemeša, koji je u ovim trenucima Marijani neizmjerna podrška. Svi su njhovi problemi daleko iza njih, a sve ovo samo ih je dodatno ojačalo, što dokazuju i njihove zaruke.

"Volimo se i izdržat ćemo sve. S vjenčanjem nam se ne žuri jer ovaj put želim biti sigurna u sve".

Nemeš najteže od svega prihvaća činjenicu da je u ovoj situaciji gotovo bespomoćan te da baš poput Marijane mora čekati i vjerovati u racionalnu odluku suda.

Umorni od nomadskog života i beskrajnog povlačenja po sudu, zaljubljeni Marijana i Nemeš samo priželjkuju mir za Korinu, kojoj ova situacija sigurno ne čini dobro.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba