Ostalo

Marilyn Manson i Kanye West surađuju na albumu 'Donda 2': Ne mogu nas sve otkazati'

Kanye West bi trebao objaviti novi album 'Donda 2' 22. veljače 2022. godine

L.K.
03.02.2022 17:15

Napokon je potvrđena suradnja dvaju kontroverznih glazbenika - Marilyna Mansona i Kanyea Westa na reperovom nadolazećem albumu 'Donda 2'. Westov suradnik Digital Nas je za Rolling Stone rekao da je Manson, pravogimena Brian Hugh Warner ,"tamo radio na 'Dondi 2'" i kada bi svaki put bio u studiju.

"(Kanye West)ima neke producente iz 'Yeezusa'koji ovog putarade na 'Dondi 2', (kao što su)Marilyn, ja i hrpaproducenata koja je radila naalbumu 'Donda 1'", pojasnio je Digital Nas za časopis Rolling Stone.

Pročitajte još
Kanye West nadmašio samog sebe: Zbog ljubomore reper navodno širi glasine da Pete Davidson ima AIDS

Do ovog saznanja je došlo nakon što je švedski glazbenik Tim Skold , koji je nastupao na više albuma Marilyna Mansona te je bio dio benda na turneji, prošlog mjeseca na svom službenom Instagram profilu podijelio svoju fotografiju izstudija. U opis fotografije dodao jehashtagove#marilynmanson, #kanyewest i #dondasplace.

Zasadje i Manson potvrdio vijest, a predstavnik je za Newsweek rekao kako on "nastavlja svoju glazbenu suradnju s Yeom".

kanye west

(FOTO: Profimedia)

Podsjetimo kako se Manson iranije pojavio na Westovoj pjesmi 'Jail Pt 2' s albuma'Donda', a uz to,s Westom se pojavio na jednojod reperovih zabava slušanja u Chicagu prošle godine.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

U to je vrijeme West se našao na meti kritika zbog suradnje s Mansonom, kojeg je nekolikožena optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje 2021. godine. Manson se trenutno isuočava s četiri optužbeza seksualno zlostavljanje, koje je redom odbacio.

U veljači 2021. godine, Mansonova bivša partnerica Evan Rachel Wood izjavila je da ju je glazbenik "užasno zlostavljao". Nedavno je tvrdila kako ju je Manson "u suštini silovao pred kamerom" dok je snimao spot za svoju pjesmu 'Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)' 2007. godine. Warnerov odvjetnik nazvao je optužbu Evan Rachel Wood "maštovitim prepričavanjem".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Pročitajte još
Bivša djevojka tvrdi da ju je Marilyn Manson silovao pred kamerama: 'Bila sam prisiljena...'

Nakon što je prošle godine Evan Rachel Woodpodigla tužbuprotiv Mansona, nekoliko drugih žena javilo se sa sličnimoptužbama protiv glazbenika. Među njima je bila i glumica iz 'Igre prijestolja' ('Game of Thrones') Esme Bianco – koja tuži Mansona za navodni seksualni napad, fizičko zlostavljanje, ali i trgovinu ljudima.

Njegova bivša pomoćnica Ashley Walters tuži ga za navodni seksualni napad, zlostavljanje i uznemiravanje, a model Ashley Morgan Smithline tuži glazbenika također za navodni seksualni napad, seksualno zlostavljanje i nezakonito zatvaranje.

Marilyn Manson

(FOTO: Instagram)

Manson je tvrdio da njegovi tužitelji "cinično i nepošteno nastoje unovčiti i iskoristiti pokret #MeToo" pokretanjem "koordiniranog napada" na njega. U dokumentima podnesenim u srpnju, označio je žene "suurotnicama" koje "očajnički pokušavaju pomiješati" Mansonovu pozornicu s "izmišljenim iskazima o zlostavljanju".

Jedna od navedenih tužbi je odbačena urujnu prošle godine jersu Mansonovi odvjetnici utvrdili da je pritužba žene van roka zastare. Sudac je u tom predmetu daotužiteljici rok od 20 dana zbog kojeg bi mogla ponovno podnijeti tužbu s dodatnim detaljima, što je ona i učinila.

Pročitajte još
Marilyn Manson navodno imao staklenu sobu za silovanje: Njegove žrtve kažu da je o njoj volio pričati svima

U razgovoru o s Rolling Stoneom, Digital Nas je Westovo kontinuirano sudjelovanje s Mansonom sveo na stajalištepoput: "Svi mi griješimo".

Još u studenom,West je braniosvoju suradnju s Mansonom i DaBabyjem . Inače, DaBabyju su otkazali nekoliko nastupa na festivalima jer je imaohomofobne komentare na pozornici tijekom nastupa na Rolling Loudu u Miamiju.

"Kad sjedim pored Marilyna Mansona i DaBabyja koju su otkazani zbog pet pjesama, sjetim se danas ne mogu sve otkazati. Pogodit će vas optužbama neke osobe koja je imala veze s vama prije 10 godina", rekao je reper kada je gostovaona podcastu Drink Champs.

Kanye West bi trebao objaviti novi album 'Donda 2' 22. veljače 2022. godine. Izvršni producent tog albuma bit ćereper Future iz Atlante.