Ostalo

Marilyn Manson navodno imao staklenu sobu za silovanje: Njegove žrtve kažu da je o njoj volio pričati svima

Brojne žene optužile su 52-godišnjeg pjevača za više oblika zlostavljanja - od seksualnog, preko fizičkog do psihičkog

L.K.
15.11.2021 18:30

Mračne tajne pjevača Marilyna Mansona počele su izlaziti na vidjelo. Izgleda kako su glasine ipak bile istinite i da je Manson usvom stanu u zapadnom Hollywoodu imao malu staklenu sobu koja je bila zvučno izolirana. Ona mu je koristila za zaključavanje ženas kojima je izlazio, piše magazin Rolling Stone .

Ekscentrični glazbenik pravog imena Brian Warner , prema tvrdnjama žena koje su bile intimno bliske s njim, ima"samicukoja se koristi za psihičko mučenje žena", a kako one tvrde, zvao ju je "sobomza loše djevojke".

"Uvijek je imao šaljiv, hvalisav ton", rekla je njegova bivša pomoćnica Ashley Walters , kojaje jedna od osoba koje su ga tužileza seksualni napad. Waters navodi kako je pjevač volio pričati ljudima o sobi.

Pročitajte još
'Grizao me, rezao i tresao strujom': Glumica iz 'Igra prijestolja' iznijela stravične optužbe protiv Mansona

Da stvar bude još bizarnija, i sam Manson se hvalio svojom "sobom za loše djevojke"tijekom medijskih istupa, a jedan od njih je intervjuza V Magazine 2011. godine. Prije svega nekoliko mjeseci, točnije usvibnju 2021. godine, jedna od djevojaka koja je optužila pjevača za zlostavljanje, Ashley Morgan Smithline ,rekla je kako ju je Manson zaključao u spomenutu sobu kada ga je razljutila.

Isto tako, u veljači ove godine je pjevačica Phoebe Bridgers u svomtweetu izjavila kako je u tinejdžerskoj dobi s prijateljicama otišla uMansonov domjer je bila njegov veliki fan. Jednu od soba u domu je nazivao "sobomza silovanje". Tada je mislila kako je to njegov grozan smisao za humor, a ubrzo nakon toga je prestala biti njegov fan.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Još jedan pjevačev bivši asistent Ryan Brown potvrdio je postojanje sobe, ali je rekao kako nikada nije vidio nijednu ženu ondje zaključanu.

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson

Brojne žene optužile su 52-godišnjeg pjevača za više oblika zlostavljanja - odseksualnog, preko fizičkog do psihičkog. Uz sve navedeno, Evan Rachel Wood tvrdi kako ju je manson zlostavljao za vrijeme njihove trogodišnje veze koja je započela u 2007. godini. (FOTO: Profimedia)

Na popisu Mansonovih žrtava je i glumica iz 'Igre prijestolja', Esmé Bianco koja ga je tužila ističući kako ju je napao seksualno i fizički.

Esmé Bianco

(FOTO: Instagram)

Pročitajte još
Oglasila se prva muška žrtva Marylina Mansona: 'Htio je da budem njegova igračka'

Ne treba posebno isticati kako se Manson pokušava ograditi od izjava žrtvi te jedemantirao optužbe protiv njega. U veljači ove godine je na svom službenom Instagram profilu napisao kako su tvrdnje o njemu "užasno iskrivljivanje stvarnosti".

"Moji intimni odnosi su uvijek bili u potpunosti sporazumni", dodao je.

Inače, Rolling Stonetemelji ovo na55 intervjua s osobama koje su poznavale pjevača, arekli su kako je bio u stanju sakriti svoje zlostavljanje iza lika Marilyna Mansona koji je stvorio. Isto tako, glazbenaindustrija je podržavala i imala popriličan profitod njegove pojave koja mnogobrojne podsjeća na kakvog demona.