Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
romantika u krevetu

Marina i Romano završili pod plahtama: 'Moj dečko se neće ljutiti jer zna da sam normalna'

Marina i Romano odmarali su u spavaćoj sobi, svako na svome krevetu i razgovarali.. A onda je Romano Marini predložio romantiku pod plahtama

Vijesti.hr/ 29.4.2016. u 12:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Šta, pokriti ćemo se lancunima, neće nas nitko vidjet!", rekao je Romano Marini na što mu je ona odgovorila: "Misliš?". 

Romano ju je i dalje uvjeravao kako ih nema tko vidjeti te joj pokazivao kako će staviti plahte da budu neprimjetni. Marina se cijelo vrijeme smješkala. "Doneseš još tu svoju plavu deku i pokrijemo se", uvjeravao ju je Romano.

Nije dugo vremena prošlo i pala je noć, a dok su sobi svi spavali, Marina se ušuškala kraj Romana. Iako su bili uvjereni da ih nitko iz sobe ne vidi, jer svi spavaju, oku Big Brothera nije promaklo pomicanje plahti. 

"Romano je drag dečko. Ljudi van kuće ne mogu shvatiti da ti je jednostavno potreban netko. Moraš biti s nekim blizak jer ti je tako lakše. Mislim da se moj dečko ne bi ljutio jer zna da sam normalna. Na kraju krajeva nisam radila ništa loše nego samo legla kraj čovjeka", rekla je Marina u ispovjedaonici.

Više pročitajte OVDJE

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POLJUPCI ZA RUPČIĆA

Zrinka Cvitešić ljubi strasno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba