Ostalo

Basist popularnog benda pobijedio rak, javio se obožavateljima: 'Nisam se ovako osjećao osam mjeseci'

Basist poznatog sastava javio se na društvenim mrežama s dobrim vijestima. Nakon osam mjeseci osjeća se bolje i spreman je za nove radne pobjede

RTL.hr
03.02.2022 13:30

Pjevači basist benda Blink-182 Mark Hoppus prošle je godine objavio kako ima rak, difuzni B-velikostanični limfom i to u četvrtoj fazi. Za njega je sve započelo prije otprilike dvije godine kada je na ramenu osjetio čudno zadebljanje što mu je bio alarm za preventivni pregled. No, ubrzo se pokazalo kako se radi o agresivnom raku. Zahvaljujući liječenju i silnim kemoterapijama, rak je pobijedio, a obožavateljima se na Twitteru javio s ohrabrujućim vijestima.

"Samo sam htio reći kako sam jako zahvalan što sam se vratio u onaj način razmišljanja 'Oh, ovo zvuči kao dobra ideja za stih pjesme, ovo moram zapisati'. Nisam se tako osjećao osam mjeseci", napisao je. Mnogi su mu pisali kako su sretni zbog njegovog stanja, koje je i više nego zadovoljavajuće. Prošle godine u rujnu s obožavateljima je podijelio vijest kako je pobijedio rak.

"Upravo sam bio kod svog onkologa koji mi je rekao kako sam cancer-free. Hvala ti Bože,hvala svemiru, obitelji i prijateljima koji su mi poslali silnu ljubav i podršku", napisao je na društvenim mrežama. Iako je teško zdravstveno stanje skrivao neko vrijeme, kada se sve saznalo odlučio je za američke medije ispričati kroz što sve prolazi.

"Imao sam stvarno mračno vrijeme nakon što sam saznao. Cijelo vrijeme sam se pitao, ne u smislu zašto ja, nego zašto to ne bi bio ja? Naravno da se to moralo dogoditi meni", rekao je. Krajem lipnja prošle godine slučajno je na društvenim mrežama obznanio kako je trenutačno na kemoterapijama, a to je trebala biti objava samo za bliske prijatelje.

"Kemoterapija je kao najgori mogući internacionalni let gdje ne možeš niti spavati niti se možeš namjestiti. Osjećam se užasno. I glupo. Kemoterapijski mozak' mi je toliko grozan jer se cijelo vrijeme osjećam kao da sam mentalno zakinut", rekao je Mark.

Mark Hoppus je član benda Blink 182 zajedno s Travisom Barkerom i Mattom Skibom .