Play ponuda
Play ponuda
50 nijansi sive i pokoje plave

Mark Zuckerberg u velikoj modnoj dilemi: Što obući na posao nakon porodiljnog dopusta?

Mark Zuckerberg, osnivač i vlasnik Facebooka suočio se s problemom pri odabiru odjeće za odlazak na posao prvog dana poslije porodiljnog dopusta, pa se svojim fanovima i korisnicima najveće internetske društvene stranice obratio za pomoć, pišu američki mediji

Image

Mark Zuckerberg

Foto: David Jensen/Press Association/PIXSELL
Hina/ 26.1.2016. u 12:44
Play ponuda

Uz fotografiju unutrašnjosti ormara, u kojemu na vješalicama na lijevoj strani uredno vise svijetlo sive majice kratkih rukava, a na desnoj tamno sive majice s kapuljačom, facebook prijateljima napisao je da je neodlučan te im je postavio pitanje: "Sutra krećem natrag na posao nakon porodiljnog. Što da odjenem?"

U intervjuu otprije nekoliko godina otkrio je kako zapravo ima dvadesetak identičnih majica koje svakodnevno nosi. Kazao je i da prostor u ormarima uglavnom koristi njegova žena Priscilla Chan.

No Zuckerbergova garderoba i nije toliko neobična u usporedbi s onom koju nose njegovi kolege iz tehnološkog sektora. Pokojni Steve Jobs bio je poznat po svojim crnim dolčevitama, a njegov nasljednik Tim Cook uvijek nosi crnu košulju dugih rukava.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Play ponuda

Više s weba