Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
blijede kopije

Marko Grubnić je obični lažnjak?!

Izgledom Marka Grubnića ovih se dana bave svi, od medija preko forumaša do porezne uprave. Jesu li skupocjene torbe i modni dodaci na njemu pravi ili lažnjaci? Ako su pravi, odakle mu toliko novca, i to u zemlji u kojoj se styling plaća u stotinama kuna?

RTL/ 25.4.2012. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema napisima jednih dnevnih novina, sve ono što stilist Marko Grubnić nosi je lažnjak. Njegove torbe navodno nisu originali već blijede kopije.

Louis Vitton torbica koju često nosi tako ne stoji 7.000 kuna već 1.500, Gucci nije 10.000 kuna već 1.500, a Stella McCartney nije 4.500 kuna koliko dođe original već okruglih tisuću.

No, umjesto Marka pred kamere je izašao njegov glasnogovornik, koji sve oštro opovrgava.

"To je sve laž, mi smo danas podnijeli tužbu", rekao je PR Tomislav Brčić.

Naljutio se Modni mačić na napise u novinama, ali i na  porezne službenike, koji su ga još prije šest mjeseci pozvali na obavijesni razgovor kako bi dokazao porijeklo svoje imovine stan od 120 kvadrata u podsljemenskoj zoni, kao i skupocjene torbice, koje ljubomorno čuva u svome ormaru.

"On je bio na tom razgovoru i sve je objasnio i nema protiv njega nikakvih postupaka", izjavio je Brčić.

Očito Marku još uvijek mnogi ne vjeruju da uistinu nosi originale jer su ga već i prije neki kreatori prozivali da nosi kopije.

"Ja bih radije nosio pravu Zaru nego fejk Birkinicu", branio se svojevremeno Grubnić.

Slijedom toga stoji da njegova Birkinica nije bila lažnjak, kojom se toliko šepurio po Zagrebu, a dobro je poznato da se cijene ove torbe kreću od 100 do 200.000 kuna.

Iako ju je nosio, a podsjetimo ne voli kopije u jednom je intervju opovrgavao da nosi tako skupe torbe.

Stoga, nameće se logično pitanje što je prava istina. Dok Marko podiže tužbu protiv dnevnih novina u kojima su se pojavili napisi o njegovim torbama, mogla bi i na njegovu kućnu adresu stići i jedna protiv njega. Svojedobno je s Mirkom Zelić pokrenuo modnu marku Gossip, no ona svoj novac nije vidjela, a Marko je navodno odnio zaradu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba