Ostalo

Ljubavna priča Marka Tolje i supruge Ane: Upoznali su se na društvenim mrežama, a njezina želja je biti...

Riječki glazbenik otkako je postao otac na društvenim mrežama često dijeli trenutke sa sinom, no u većini slučajeva skriva samozatajnu suprugu. Ipak, novogodišnja proslava bila je odličan razlog da ju ipak pokaže i javno nakon dugo vremena. Ovo je njihova ljubavna priča

RTL.hr
03.01.2022 20:00

Glazbenik Marko Tolja iznenadio je objavom na društvenim mrežama gdje je pokazao gdje su on i supruga Ana proveli Novu godinu. Riječki "dečko" rijetko pokazuje svoju privatnost, pogotovokada je obitelj u pitanju, no napravio je iznimku i pohvalio se stajlingom za novogodišnju noć.

Marko i Ana upoznali su se na društvenim mrežama, a vjenčali su se nakon pet godina vezeu srpnju2018. u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pored Labina pred stotinjak gostiju. Uoči vjenčanja Tolja je rekao kako suprugune namjerava medijski eksponirati jer to nikako nije njezina želja.Nešto kasnije im se rodio i sin Maro. Taman kada je Ana bila trudna, romantičniMarko posvetio joj je pjesmu - "Sve što nisam ja".

"Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš. Prošla je godina zaista bila puna sretnih događaja. Ovo je pjesma u kojoj bi se svi mogli pronaći. Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu koja je u mnogočemu slična tebi, ali isto tako su razlike ono što čini život. Pjesma Sve što nisam ja priča upravo o tome",rekao je tada Tolja te na najljepši mogući način obilježio slatko iščekivanje u njihovim životima. U spotu se pojavljuje i njegova supruga, zagrebačka ekonomistica,no jedva da joj se vidi lice. U medijima ponekad napravi iznimku i prokomentira njihov odnos.

Marko Tolja

Foto: Milan Sabic/Pixsell

"Supruga je uvijek ona finalna provjera koja nekad odobri moj izbor, a nekad ne", rekao je Tolja prošle godine za Gloriju te priznao kako mu supruga brine o stajlingu. A kako i ne bi, kad slovi za jednog od najbolje odjevenih muškaraca u Hrvatskoj.

Nedavno se pohvalio i zajedničkim izletom u Vatikan te zahvalio baki koja je čuvala njihovog mezimca.