Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
težak sud

Martina Vrbos popljuvala Rozgu i Severinu: 'Daleko su one od najljepših!'

'Odite malo i pogledajte što su realno lijepe žene u svijetu, pa ćete vidjeti koliko smo mi svi skupa ružni', rekla je pjevačica Martina Vrbos

J.G./ 11.5.2015. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Put do medijske slave, u slučaju MartineVrbos, popločan je kritikama na račun Severine i JeleneRozge.

"Vidi stvarno, pored takvih komada u svijetu, vi uzimate dvije ribe koje su potpuno ono 'Severina i Rozga'. Toliko ima zgodnih žena na cesti, toliko ima zgodnih žena koje imaju stila, da oni jednostavno na nivou kao neke popularnosti daju ti i taj pečat najljepše, daleko je to od najljepše. Odite malo i pogledajte što su realno lijepe žene u svijetu, pa ćete vidjeti koliko smo mi svi skupa ružni", rekla je pjevačica Martina Vrbos.

Rozga, osim što po Martininu mišljenju nije lijepa, ima i veliku karakternu manu.

"Ona mi je kao da je nema, dosadna je, ne volim te dosadne. Možda je to riječ. Tko je to? Ona što pjeva 'Tarapanu', ne?", komentirala je Martina Vrbos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Martinina zbunjenost je sasvim razumljiva. Kako se ona ne može sjetiti tko pjeva 'Tarapanu', tako se rijetko tko može sjetiti koje pjesme ona pjeva. Kada je riječ o kritikama, sama najbolje zna kako je to.

"Ja sam toliko puta bila na udaru takvih modnih kritika kakvih se ova i ova nisu u životu naslušale. To mi je bilo jako zabavno jer to je sve šoubiznis. Kada bi šoubiz postao dubioza nekakvih pametnih stvari onda više ne bi bio šoubiza i entertainment-a", komentirala je Vrbos.

Upravo se čita

Image
Brak na prvu

Saša Đorić iskreno progovorila o bivšem suprugu: 'Kada si s nekim dugi niz godina...'

Osim zbog posla, Martina je u Beograd stigla zbog ljubavi!

"Sviđaju mi se frajeri u Beogradu, zapravo jedan frajer u Beogradu i to je to. Zato sam trenutno stacionirana ovdje, ali radim po svuda vani", rekla je Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako god se reklo, veze na relaciji Zagreb-Beograd postale su trend kojem nije odoljela ni Martina Vrbos.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba