Play ponuda
Play ponuda
NESTAŠNI GLUMAC

Maseri tužili Travoltu zbog zlostavljanja

Jedan maser tvrdi da ga je Travolta "dirao po nogama i genitalijama", pokušavajući ga navesti na seks, tijekom masaže koju mu je pružao u glumčevoj sobi u Atlanta hotelu 28. siječnja.

Image

john travolta travolta

M. B./Hina/ 9.5.2012. u 7:05
Play ponuda

LOS ANGELES - Nakon što je proteklih dana objavljeno da je zasad neimenovani maser podignuo tužbu protiv JohnaTravolte zbog navodnog seksualnog napastvovanja, u utorak se optužbama priključio još jedan maser koji tvrdi da je i njega slavni glumac htio privoliti na spolni odnos, javio je Reuters.

Prema tužbi podnijetoj sudu u Los Angelesu, glumac, koji se proslavio filmovima "Groznica subotnje večeri", "Briljantin" i "Pakleni šund", napastovao je masera tijekom privatne masaže u Beverly Hills hotelu 16. siječnja.

Travoltin glasnogovornik izjavio je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog navodnog napastovanja "čista izmišljotina".

Glasnogovornik je ustvrdio kako Travolta nije ni bio u Kaliforniji u vrijeme kada se događaj navodno zbio, te da je tužiteljev odvjetnik podnio tužbu radi "15 minuta slave". Travolta očekuje da sud neće prihvatiti tužbu i tužit će tužitelja i njegova odvjetnika, najavio je glasnogovornik.

No, sada se javio i drugi maser koji tvrdi da ga je Travolta "dirao po nogama i genitalijama", pokušavajući ga navesti na seks, tijekom masaže koju mu je pružao u glumčevoj sobi u Atlanta hotelu 28. siječnja.

Glasnogovornik odbacuje i drugu optužbu, tvrdeći da je i ona jednako "apsurdna i ridikulozna" kao i prva, te da će Travolta sigurno dobiti svoju zadovoljštinu na sudu.

S druge strane, tužiteljev odvjetnik OkorieOkorocha rekao je Reutersu da mu se nakon podizanja inicijalne tužbe javilo više potencijalnih Travoltinih žrtava sa sličnim pritužbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Tužit ću ga za svaku pojedinu žrtvu. G. Travolta mogao je dosad izbjegavati pravdu i pokušat će to raditi i dalje, no ja mu se ne bojim suprotstaviti", izjavio je Okorocha.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba