Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
na pomolu duet

Matija Dedić po prvi put nakon smrti oca u javnosti s kćerkom, koja bi mogla nastaviti djedovim stopama

Osjećaji zbog gubitka oca još se nisu slegnuli u obitelji Dedić. Arsenov sin Matija, nastavio je sa svakodnevnim obvezama, pa smo ga tako sreli u izlasku s kćerkom Lu

Ida Balen/ 15.9.2015. u 18:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iza Arsena su ostale riječi i stihovi. Ali ostala je i duša. Ona čuči u njegovoj unučici. Nakon gubitka djeda jučer smo je s tatom Matijom prvi put imali prilike vidjeti.

Iako Matija još nije spreman govoriti za medije o gubitku oca, od obiteljske prijateljice doznali smo lijepe novosti. Lu bi s Leom Deklevom uskoro mogla snimiti duet.

"Vidim u Lu dosta toga, vidim najbolje od Arsena zapravo u Lu. I kad dijete od malo godina, 13 je malo godina, ima dosta jake osjećaje i zapravo sama to želi, sama je rekla da bi ona u to ušla i da li ima mjesta za nju u toj pjesmi. Naravno da sam joj rekla da ima", prokomentirala je Dekleva.  

Lea je napisala pjesmu i trebala je snimiti duet s Arsenom. On je pristao, no nažalost, nije bilo vremena. Ali, tu je jedina prava zamjena.  

"Vjerojatno stara duša. I sigurno je, ne bih sad htjela govoriti u tuđa imena, ne možemo znat šta Gabi osjeća, što Matija osjeća, ali teško joj je sigurno. Samo što se ona s tim Dedićevski nosi", dodala je.

Dedićevski se nosi cijela obitelj. Dostojanstveno, kakav je i Arsen sam bio.

"Baš sam sad Matiji u autu rekla da je najgore od svega ovog što nije zapravo Arsen umro, već je umrla kultura u Hrvata", kaže Dekleva i dodaje: "Ja više nemam ono za što bi se uhvatila kad nitko ne čuje alarm, Arsen ga je uvijek čuo i s Arsenom to uvijek možeš podijelit".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A on je s drugima podijelio sve. Kroz svoje stihove koji ne prolaze, ali i svoje dostojne nasljednike.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obitelj kao najveća podrška

Sergej Ćetković iza sebe ima najtežu godinu u životu! Izgubio roditelje zbog korone, iz teške tuge izvukla ga voljena Kristina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba