Ostalo

Matt Damon i supruga imaju iste tetovaže kao i Heath Ledger: Pokojni glumac ih je sam dizajnirao

Rekao je kako je Heath "previše bistar za ovaj svijet" i opisao je njegovu smrt kao "je***o besmisleni kraj"

Tabloid.hr
10.09.2021 10:00

Matt Damon je otkrio kako njegova supruga LucianaBarroso i on imajuidentičnutetovažu kao ipokojniaustralskiglumac HeathLedger .

50-godišnjak je progovorio o tetovažina ruci koju je napravio u čast prijateljukoji si je nažalost sam presudio2008. godine

Objasnio je kako su se on i supruga odlučili za "čudnu i zakrivljenu liniju" koju im je tetovirao Ledgerov tattoo majstor Scott Campbell 2019. godine, a dizajnirao ju upravo neprežaljeni Heath.

"Samo sam htio tetovirati nešto kao i Heath", rekao je Matt. "Scott mi je na računalu pokazao i upitao sam ga što je to. On mi je rekao: 'Nemam pojma, mislim da je to samo neko s**njekojeje Heath nažvrljao'. Kazao sam mu da je to ono što želim", ispričao je glumac Damon.

Inače, Matt ima tri kćeri sLucianom - 15-godišnju Isabellu , 12-godišnjakinju po imenu Gia i 10-godišnju Stellu . Isto tako, Matt je očuh Lucianinoj 22-godišnjoj kćeri Alexiji .

Damon je na ruku tetoviraoimesvoje žene i kćeri, a Heathovo kreativno "švrljanje" je usporedio s "anđelomkoji gleda preko svih imena".


Zajedno su i glumili

Luciana u međuvremenu tetovirala isti motiv na stopaloza koje mnogi tvrde kako je jedno od najneugodnijih mjesta natijelu za tetoviranje.

Heath Ledger i Matt Damon zajedno su radili na filmu "The Brothers Grimm"2005. godine. Godine kada je Heath napustio ovaj svijet, Matt je izjavio kako će svima neprestano govoriti da je Ledger najbolji glumac kojeg je ikada vidio.

Rekao je kako je Heath "previše bistar za ovaj svijet" i opisao je njegovu smrt kao "je***o besmislenikraj".

"Bilo je stvari koje je radio, a ja ne bih mogao ni u tri života. U jednu ruku je bio poput psića. Htjeli ste ga zaštititi", prisjetio se svog pokojnog prijatelja.

Matt Damon tattoo

(FOTO: Instagram)

"Za njegovu djecu. Bila je čast tetoviratijednog od omiljenih mi glumaca!", napisao je tattoo majstor Campbell u opisu fotografije.

Pročitajte još
Izašao trailer dokumentarca o Heathu Ledgeru koji će vam izmamiti suze

Heath je imao samo 28 godina kada je umro od zastoja srca uzrokovanog predoziranjem lijekova koji su se mogli izdati na recept. Dogodilo se to kobnog22. siječnja 2008. godine u stanu u New Yorku.

Nažalost, Oscarovac Ledger jeiza sebe ostavio tada dvogodišnju kćer Matildu koju je dobio s nekadašnjom partnericom Michelle Williams ,takođerglumicom.

Danas bi imao 42godine.

Matt Damon i tattoo majstor

(FOTO: Instagram)