Play ponuda
Play ponuda
(NE)PROVJERENI IZVOR

Medijska prevara: Severina i Popović nisu bili ni zaručeni?

Severina je u javnost plasirala priče o sretnoj vezi s 'kraljem bakra', a srpski biznismen je šutio jer mu je ona puno značila.

Image
Foto: RTL
I.H./ 19.9.2013. u 12:08
Play ponuda

Iz Kurira otkrivaju kako Seve i Milan Popović ne da nisu bili vjenčani, nego nisu bili ni zaručeni. Pjevačici je išlo u prilog da na svemu tome gradi medijsku sliku o sebi, a njezina zaručnika to nije zanimalo.

"Milan je pristao na to jer ga mediji nisu zanimali, pošto ne živi od medija, niti mu biznis ovisi o njima. S druge strane, Severini je ta medijska slika jedino i bila važna. A dokle god je gradila tu priču, on je mogao viđati svoje dijete", tvrdi izvor.

Navodno se sve promijenilo kad je Severina tražila uvjete za svoje dijete kako ga njegov otac ne bi viđao. Na sudu je tražila da se odrekne starateljstva nad djetetom, što on nije pristao, i tako je došlo do epiloga na sudu.

Prsten vrijedan 30.000 eura, koji je dobila od Milana, nije bio zaručnički, potvrdio je biznismen u priopćenju u kojemu govori da sa Severinom nije bio u ljubavnoj vezi od lipnja 2011. godine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPRATI, OTPRATI I TAKO U KRUG

'Ljubav' Jelene Karleuše i Kanyea Westa se nastavlja: Ponovno se prate na Instagramu!

Play ponuda

Više s weba