Ostalo

Megan Fox i Kourtney Kardashian šokirale na MTV dodjeli nagrada: Najavile svoje dečke kao buduće očeve...

"Tata će osvojiti VMA", napisala je Megan ispod albuma zajedničkih fotografija

Tabloid.hr
13.09.2021 13:00

Megan Fox i Kourtney Kardashian odlučile su iznenaditi prisutne supečatljivomnajavomsvojih partnera Machine Gun Kellyja i Travisa Barkera na dodjeli MTV VMA.

"Ja sam veliki fan idućeg izvođača i gledala sam ga kako raste, ne samo kao umjetnik nego i kao osoba", rekla je Megan misleći na Machine Gun Kellyja.

U zajedničkoj najaviKourtney je dodala kako je i ona samaveliki fan Machine Gun Kellyja, anjegovogbubnjaraTravisa Barkera, smatra super zgodnim.

Njihovu najavu je na svom Instagram Storyju snimila i Kim Kardashian .

Megan Fox i Kourtney IG Story

(FOTO: Instagram)

"New York, budite posebno glasni za buduće očeve naših beba", poručila je Megan. Odmah nakon takve najaveKourtney je pozvala glazbenike da izađuna pozornicu.

Pročitajte još
Kardashianka gledala meč našeg Stipe Miočića: Ipak, više je bila koncentrirana na maženje s novim dečkom

Ovakvo zanimljivom najavom pokrenule su glasine o trudnoći, a one skeptične glumica je šokirala i objavom na Instagramu.

"Tata će osvojiti VMA", napisala je Megan ispod albuma zajedničkih fotografija. Ne treba ni isticati kako su se mnoborojni pratitelji u komentarima raspitivali o trudnoći.

"Zašto ga tako zoveš?", "Hoćemo li se pretvarati da nam nije jasno što je poručila ovim opisom?" i "Što nam želite reći ovim opisom" -samo su neki od komentara pratitelja koljima ova situacija nije baš najjasnija.

Valja napomenuti kako nijedan od navedenih parova nije službeno potvrdio vijesti o trudnoći.