Ostalo

Megan Fox napokon slobodna: Razvod s bivšim suprugom sada je služben, a imovinu dijele na pola

Glumica se nakon godinu dana razdvojenosti od supruga napokon razvela. Oboje su krenuli dalje i imaju nove partnere

RTL.hr
10.02.2022 10:15

Glumica Megan Fox nakon godinu dana razdvojenosti od supruga, glumca Briana Austina Greena , napokon je i formalno-pravno slobodna. Izvor za People rekao je kako se zvijezda Transformera' razvela od dugogodišnjeg životnog partnera s kojim je u brakubila deset godina. Unutar brakorazvodne parnice bila je i ona za skrbništvo za njihovo troje djece - Noaha, Bodhija i Journeya.

Budući da par nije potpisao predbračni ugovor svu imovinu koju su stekli u braku, po kalifornijskom zakonu, trebali bi dijeliti po pola. Par se upoznao na snimanju serije kada je Megan imala 18 godina, a Brian 30 godina. Zaručili se su 2006. godine, potom su zaruke prekinuli 2009. godine, a ponovno su se onda spojili 2010. te su se vjenčali u srpnju. Iako razvod u to vrijeme još uvijek nije bio služben, par je krenuo dalje.

Megan se u siječnju zaručila za glazbenika Machine Gun Kellyja , dok je Austin Green obznanio kako on i njegova patnerica Sharna Burgess čekaju dijete. Dok je njemu ovo četvrto dijete, zvijezdi showa "Ples sa zvijezdama" je prvo.

Brian Austin Green i Sharna Burgess

Izvor: Profimedia

"Sve dok su oboje na istoj strani zbog djece, on je dobar i sretan zbog nje", rekao je izvor oko odnosa bivših supružnika.