Play ponuda
Play ponuda
Zagrijala početak 2018.

Megan Fox žari i pali na instagramu

Megan Fox je čak i nakon rođenja troje djece u razmaku od pet godina, prema zbroju lajkova s instagrama, jedna od vodećih svjetskih ljepotica. Pomaže li tu u većoj mjeri teretana ili je sretnija zbog popravljanja odnosa s mužem?

Image
Foto: Frederick's of Hollywood
Tabloid.hr/ 6.1.2018. u 11:46
Play ponuda

Megan Fox objavljenim fotografijama na instagramu opasno zagrijava početak 2018. Njezini obožavatelji šalju joj poruke s pitanjima i komentarima: "Kako uspiješ biti ovako lijepa? Volimo te. Tvoje oči su najposebnije na svijetu, zračiš i ubijaš pogledom."  

Svoju ljepotu posljednji je put pokazala pojavivši se u TV seriji New Girl, dok je zadnji selfie objavila iz spavaće sobe gdje nosi zelenu kapu i pamučnu bijelu majicu iz koje se ocrtavaju obline, a pogled joj je uperen ravno u kameru.   

Priznala je da redovito dobiva nemoralne ponude za posao koje nikada ne želi previše spominjati jer ih odbija zbog toga što ih smatra degradirajućima. Isto tako, tvrdi da se na žene gleda kao na seks mašine i da je točna činjenica kako seks sve prodaje. Muški i ženski rod i dalje nisu jednaki. Nada se da će taj staromodan mentalitet izumrijeti razvojem modernog društva i razviti se zdravo razmišljanje

"Neću biti glumica zauvijek, znam da imam još poziva", rekla je Megan s nagovještajem kako bi mogla prestati glumiti u budućnosti.

Zvijezda Transformersa otvorila je srce po pitanju odnosa s mužem Brianom Austinom Greenom, za kojeg se udala u 2010. godini. Par se privremeno razdvojio 2016. godine kada su planirali razvod od kojeg su kasnije ipak odustali i odlučili raditi na poboljšanju odnosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
na osamljenoj plaži

Nives zasmetao kupaći kostim pa pokazala gole grudi

Play ponuda

Više s weba