Ostalo

Megapopularna 'Hurem' snimila video Severini i ispričala joj se: 'Šaljem ti ljubav!'

Slavna turska glumica Meryem Uzerli planirala je doći na Severinin koncert

Tabloid.hr
23.11.2019 13:34

Jedna od najpopularnijih turskih zvijezdi, glumica Meryem Uzerli , planirala je doći na Severinin koncert u Beogradu u Štark areni. Međutim, ipak joj to nije pošlo za rukom pa je našoj kraljici estrade poslala video u kojem joj se ispričava i dodaje kako ju jedva čeka vidjeti.

"Pozdrav, draga Severina! U vlaku sam pa pričam nešto tiše, no htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu, večeras u Beogradu ali neću moći uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćeri i s mojim roditeljima. Ispričavam ti se zbog toga ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti, veselim se tome."

" Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu, šaljem ti samo ljubav, moć i sve što želiš. Sretno s koncertom koji ću propustiti ali nadam se da ću sljedeći put biti u blizini. Tvoja Meryem", poručila je poznata glumica.

Video je naravno oduševio Severinu pa ga je odlučila podijelili i na svom profilu. "Moja prekrasna Hurem. Volim te", dodala je Seve ispod snimke.