Ostalo

Meghan i Harry donijeli odluku: Archie prvi Božić neće provesti s kraljevskom obitelji

Harry je dosad provodio blagdane u Sadringhamu s ostakom kraljevske obitelji, no ove godine to vjerojatno neće učiniti

Hana Krnić
13.11.2019 16:18

Princ Harry i Meghan Markle navodno su rekli kraljici Elizabeti II . da Archie neće provesti svoj prvi Božić s njom i ostatkom kraljevske obitelji.

Inače, prinčevi blagdansko vrijeme provode u Sandringhamu u Norfolku s ostatkom kraljevske obitelji. Princ Harry propustio ga je samo jednom, 2012. godine kada je bio na turneji po Afganistanudok je bio u vojsci.

No, ovegodine će ga provesti ili u Windsoru ili u Americi s Meghaninom majkom Dorijom Ragland. Uz to, nagađa se da će kraljevski par uzeti odmor od šest tjedana kako biproslavili američki Dan zahvalnosti.

"Božić u Sandringhamu može biti priličan stresan pa možda nežele ići s Archiejem tamo. Mislim da je žalosno što ne žele biti dio obiteljskog okupljanja, pogotovo sadakad su kraljica i vojvodajako stari. Kraljica bi mogla biti malo povrijeđena, ali ona je previšeponosna da bi to pokazala", smatra kraljevska biografkinjaIngrid Seward.

Izvor dodaje da ovo nije još službena odluka para.

Prethodne dvije godine Harry i Meghan su proveli Božić skraljicom. Međutim, ove su godine propustili tradicionalni posjet Njenom Veličanstvu u Balmoralu, u njezinojljetnoj rezidenciji. Princ William bit će u Sandringhamu za Božić, zajedno sa suprugom Kate i troje djece Georgeom, Charlotte i Louisom.