Play ponuda
Play ponuda
Par je pod stresom

Meghan i Harry donijeli odluku: Archie prvi Božić neće provesti s kraljevskom obitelji

Harry je dosad provodio blagdane u Sadringhamu s ostakom kraljevske obitelji, no ove godine to vjerojatno neće učiniti

Image
Foto: www.profimedia.hr
Hana Krnić/ 13.11.2019. u 16:18
Play ponuda

Princ Harry i Meghan Markle navodno su rekli kraljici Elizabeti II. da Archie neće provesti svoj prvi Božić s njom i ostatkom kraljevske obitelji.

Inače, prinčevi blagdansko vrijeme provode u Sandringhamu u Norfolku s ostatkom kraljevske obitelji. Princ Harry propustio ga je samo jednom, 2012. godine kada je bio na turneji po Afganistanu dok je bio u vojsci.

No, ove godine će ga provesti ili u Windsoru ili u Americi s Meghaninom majkom Dorijom Ragland. Uz to, nagađa se da će kraljevski par uzeti odmor od šest tjedana kako bi proslavili američki Dan zahvalnosti.

"Božić u Sandringhamu može biti priličan stresan pa možda ne žele ići s Archiejem tamo. Mislim da je žalosno što ne žele biti dio obiteljskog okupljanja, pogotovo sada kad su kraljica i vojvoda jako stari. Kraljica bi mogla biti malo povrijeđena, ali ona je previše ponosna da bi to pokazala", smatra kraljevska biografkinja Ingrid Seward.

Izvor dodaje da ovo nije još službena odluka para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Prethodne dvije godine Harry i Meghan su proveli Božić s kraljicom. Međutim, ove su godine propustili tradicionalni posjet Njenom Veličanstvu u Balmoralu, u njezinoj ljetnoj rezidenciji. Princ William bit će u Sandringhamu za Božić, zajedno sa suprugom Kate i troje djece Georgeom, Charlotte i Louisom. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
seks skandal u svijetu ljepote

Tko je koga drpao u 'aferi pupak'?

Play ponuda

Više s weba