Ostalo

Meghan i Harry podijelili dosad neviđene fotografije s putovanja na kojem su se zaručili

Meghan Markle i princ Harry na svom novootvorenom Instagram profilu su podijelili nekoliko fotografija s putovanja u Bocvanu

Tabloid.hr
05.04.2019 15:21

Meghan Markle i princ Harry su na svom novom Instagram profilu Sussex Royal podijelili dosad neviđene fotografije iz 2017. s putovanja u Bocvanu.

Afrička zemljaima posebno mjesto u srcuvojvodei vojvotkinjeod Sussexa jer su tamo proslavili Meghanin 36. rođendan i proslavili prvu godišnjicu veze.

Šuška se i da je u Bocvani Harry zaprosio svoju Meghan budući da središnji dijamant s njezinog zaručničkog prstena upravo iz te afričke države.

Jedna od najupečatljivijih fotki podijeljenih na Instagramu pokazuje kraljevski par koji se brine o ugroženom slonu.

Na naslovnoj fotografiji su Harry, njegov brat William , otac Charles i poznati britanski prezentator David Attenborough na jučerašnjoj premijeri serije 'Our Planet'. Kraljevska je obitelj svojim pojavljivanjem dala podršku projektu koji podiže svijest o zaštiti okoliša.

Na ostalim fotografijamavidimo Harryja kakogrli rendžera u parku, njegovo obraćanje klincima u školi i videoisječak sedatiranog slona koji se vraća svijesti i svojem krdu.