Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
kakav odabir

Meghan Markle baš poput princeze Diane: Potezom i outfitom podsjetila na neprežaljenu Lady Di

Princ Harry pobijedio je u polo utakmici, a Meghan Markle zdušno je navijala i predala mu nagradu

Image
Foto: Profimedia
Barbara Marinović/ 23.5.2022. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Meghan Markle i Kate Middleton vole povremeno evocirati uspomene na pokojnu princezu Dianu. Voljena princeza poginula je davne 1997. godine, no i dalje je snažno prisutna u britanskoj svijesti, ali i mislima i životima svojih sinova. Znaju to i supruge prinčeva, a posebno Meghan, koja je ovih dana prisustvovala polo turniru na kojem je princ Harry odnio pobjedu.

Pratila ga je i navijala, a tom prilikom zablistala u pravom kraljevskom izdanju. Nosila je bijelu suknju, crnu košulju s točkicama te veliki crni šešir koji ju je štitio od sunca i znatiželjnih pogleda. Usto, kombinaciju je podigla crvenim ružem, koji joj pristaje savršeno. Glumica je na polo utakmici udijelila i nagradu pobjednicima - u ovom slučaju ekipi svog supruga Harryja.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Nakon što je čestitala ekipi, Meghan je Harryju udijelila i poljubac, a koji je oprezno sakrila od fotografa. Tim postupkom mnoge je podsjetila na 1985. godinu, kada je princeza Diana svom suprugu Charlesu udijelila nagradu, ali i poljubac. Ona ga, doduše, nije sakrila, no Charlesova reakcija nije bila dobra. Već tada brak para bio je narušen, no Diana se tada još borila za ljubav svog supruga.

Inače, Harry i Meghan idućeg tjedna putuju u Veliku Britaniju gdje će prisustvovati proslavi kraljičinog Platinastog jubileja. Usto, povest će sa sobom i djecu - Archieja i Lilibet. Djevojčicu kraljevska obitelj još nije upoznala pa je ovo idealna prilika za to. U Londonu traju pripreme za njihov dolazak jer je već sada jasno da bi mogli njime zasjeniti i samu kraljicu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZNENAĐENJE ZA OBOŽAVATELJE

Nataša se pred Splićanima razmahala grudima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba