Ostalo

Meghan Markle na samom kraju svoje kraljevske karijere uspjela razbjesniti članicu obitelji koja ju je...

Meghan Markle i princ Harry danas bi trebali odraditi posljednje službeno pojavljivanje kao dio kraljevske obitelji.

Tabloid.hr
09.03.2020 14:22

Meghan Markle i princ Harry nedavno su se ponovno vratiliu Veliku Britaniju kako bi priveli kraju svoje kraljevske dužnosti.

Podsjetimo, poprilično omraženi par u siječnju ove godine šokirao je kraljevsku obitelj i javnost odlukom kako se povlače s kraljevskih dužnosti te žele postati financijski neovisni daleko od ostatka obitelji.

Meghan Markle i princ Harry

(FOTO: www.profimedia.hr)

Odluka je posebno šokirala kraljicu Elizabetu II. , ali i princa Williama , a par je vijest izbacio točno na 38. rođendan vojvotkinje Kate , pa vjerujemo kako su tako na sebe navukli i njezin bijes.

Meghan Markle i princ Harry

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, kada su se strasti smirile, na zatvorenim sastancima paru je odobreno povlačenje, a ured u Buckinghamskoj palači napuštaju 31. ožujka. Ipak, Meghan i Harry sa svojim dužnostima završavaju danas, 9. ožujka te od 1. travnja i službeno počinje njihov život van tradicionalne kraljevske obitelji.

Meghan Markle i princ Harry

(FOTO: profimedia.hr)

Iako je prijateljima tvrdila kako je više ne zanimaju drame, spletke i sve ostalo što je donedavno bio njezin život, Meghan je povratkom u Veliku Britaniju još jednom uspjela naljutiti obitelj svojim postupcima, a to je očito bio šlag na torti njezinih provokacija.

Naime, Meghan je ovoga puta razjutila suprugu Harryjevog oca, princa Charlesa , Camillu , koja je prije nekoliko dana držala govor o nasilju u obitelji u sklopu desete godišnjice festivala Women of the World u Nacionalnom kazalištu na kojem je navodno radila godinu dana.

Meghan Markle

(FOTO: www.profimedia.hr)

Bila je to prva pojava kraljevskog para nakon odlaska u Kanadu te je Camilla osobno pozvala Meghan, no nije očekivala da će oninzistirati na tome da je se fotografira te da budeu središtu pozornosti, no nije nam jasno kako je mislila da će dolazak među Britancima omražene Meghan proći neprimijećeno.

"Camilli je posao vrlo važan, a Meghanina odluka da je zasjeni bila je pomno isplanirana. Znalo se da će Harry i Meghan imati obaveze u Londonu ovog tjedna, ali svi su se složili kako bi Camillin govor trebao biti prioritet. Nažalost, neki su imali druge planove", otkrio je izvor blizak obitelji.

Meghan Markle i princ Harry

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prošle subote par se pojavio i na službenom primanju u Royal Albert Hallu u Londonu u sklopu Mountbatten festivala glazbe , a pritom je Meghan zablistala u prekrasnom, crvenom izdanju.

Danas ih čeka posljednje službeno pojavljivanje u javnosti s ostatkom obitelji, no nadamo se kako će to proći bez problema, jer ipak je zadnje.