Ostalo

Meghan Markle prozivaju sa svih strana: 'Ona je noćna mora'

Meghan Markle ima sve manje simpatija javnosti zbog svog razmaženog ponašanja

Tabloid.hr
10.07.2019 13:24

Meghan Markle je svojim dolaskom na Wimbledon podigla puno prašineu britanskoj javnosti.

Prvo se doznalo da je tražila da se 40 sjedala oko nje isprazni kako bi 'imala privatnost', kao i da ju nitko od posjetitelja ne smije fotografirati, unatoč tome što se radi o događaju na kojem je bilo 200 službenih fotografa i koji se prenosio uživo na TV postajama diljem svijeta.

Vojvotkinju od Sussexa nitko nije očekivao prošlog tjedna na meču Serene Williams , na kojem se na kraju pojavila u trapericama, što inače nije dozvoljeno.

Meghan Markle

AP

"Ona je noćna mora. Zbog toga što je bila u trapericama nije smjela sjediti u dijelu namijenjenom za kraljevsku obitelj. Ali njoj ništa od toga nije bilo bitno, ona je samo htjela doći gledati Serenu", ispričao je jedan izvor.

Zbog svojih pretjeranih zahtjeva Meghan je prozvala razmaženom i kontrol freakom, a prozvao ju je i popularni britanski voditelj Piers Morgan .

"Privatnost na Wimbledonu? Nemojte me zezati. To je vrlo licemjerno osobito jer nisu privatne osobe, oni su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Želiš li anonimnost, vrati se u Ameriku pa tamo tako živi", rekao je.

I glumica Tatum O'Neal , bivša supruga legendarnog tenisača Johna McEnroa , razočarana je njenim ponašanjem.

"Mislila sam da će, nakon što se uda za princa Harryja, postati iduća princeza Diana, no sad je jasno da želi da se sve vrti oko nje. Ako dobiješ skupocjeni prsten, potrošiš 400 tisuća dolara na renovaciju i uzmeš privatni avion da te odveze u New York na zabavu, onda to definitivno nije netko poput Diane", rekla je O'Neal.