Play ponuda
Play ponuda
Ukrala pozornost

Meghan Markle šokirala detaljima iz prošlosti: 'Tretirali su me kao prostitutku'

Vojvotkinja od Sussexa u novoj epizodi podcasta vratila se u prošlost te se prisjetila kako su je bivše kolege tretirale kao prostitutku

Image
Foto: Screenshot YouTube
T.M. / 21.10.2022. u 9:00
Play ponuda

U novoj epizodi podcasta Archetypes, Meghan Markle ugostila je razmaženu bogatašicu Paris Hilton. Djevojke su razgovarale o brojnim temama iz života poznate plavuše, a u jednom trenutku Meghan se osvrnula i na period života u kojem je radila kao hostesa u jednom kvizu. 

"Svaki tjedan sam dobivala bonove za sunčanje u spreju, a jednom mi je gospođa koja je vodila emisiju rekla da uvučem trbuh. Na kraju sam napustila show. Kao što sam rekla, bila sam zahvalna na poslu, ali ne na tome kako sam se osjećala, što nije bilo pametno. I usput, bila sam okružena pametnim ženama na toj pozornici", prisjetila se Meghan pa dodala da su ju zaposlili samo zato što je lijepa, a navodno su je tretirali kao prostitutku.

Ova rečenica odjeknula je svijetom, a nije dugo trebalo da se oglasi njezina bivša kolegica Claudia Jordan koja je s njom tada hostesirala. 

"Da budem jasna. Naravno da za ulogu hostese u showu treba biti lijep i izbor naravno ne ovisi nužno o intelektu, ali izvršni producenti svake emisije odabrali su pet duhovitih i pametnih cura kojima su dali mikrofone kako bi komunicirale s natjecateljima. I sigurno nas nisu tretirali kao prostitutke. Zbog tog kviza sve smo dobile mnogo drugih prilika u show businessu”, rekla je Jordan. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Cardi B objavila fotke na kojima je imala samo 15 godina: 'Djevojke, nemojte pušiti da biste izgledale cool'

Play ponuda

Više s weba