Ostalo

Meghan Markle više nikada ne želi vidjeti oca Thomasa: Neće mu dati ni da vidi unuka Archieja?

"Situacija je jako tužna, ali Meghan je donijela tešku odluku i ne želi više imati aktivnu vezu sa svojim ocem", rekao je izvor blizak vojvotkinji

Tabloid.hr
02.09.2019 09:35

U bombastičnom intervjuu za The Sun Thomas Markle je apelirao na svoju kći i zeta da mu dopuste da vidi unuka Archieja, ali ih je optužio za laganje i licemjerstvo.

Naime, iskritizirao je Meghan i Harryja zbog letenjaprivatnim avionom, razočaran je time kako ga mediji prikazuju, a jedine slike unuka koje ima su one s interneta.

Također, tvrdi da je njegova kći lagala kada je rekla da je sama plaćala fakultet te da ima izvode iz banke kojima može potvrditi da ju je on financirao.

Izvorblizakvojvodi i vojvotkinji od Sussexa sada kažeda je "neizgledno" da će 75-godišnji Thomas ikad upoznati malog Archieja.

"Situacija je jako tužna, ali Meghan je donijela tešku odluku i ne želi više imati aktivnu vezu sa svojim ocem. Odluku je zapravo donijela odavno, a sada se s njom nosi.Srce joj je slomljeno, ali ona mora zaštiti sebe, svog muža i sina", tvrdi izvor.