Ostalo

Meghan neće pozirati s kraljevskom bebom pred rodilištem poput šogorice Kate?

Stručnjaci za kraljevsku obitelj uvjereni se fotografiranje na stepenicama rodilišta kosi s Meghaninim feminističkim stajalištima

Tabloid.hr
04.04.2019 14:38

Princ Harry i Meghan Markle ne planiraju pozirati fotografima na stepenicama rodilišta nakon rođenja kraljevske bebe, uvjereni su stručnjaci za kraljevsku obitelj Emily Andrews i Omid Scobie.

Meghanina šogorica Kate Middleton, s druge strane, svo troje djece je rodila u Lindo Wingunakon čega je pozirala izgledajući gotovo savršeno. Praksu je preuzela od princeze Diane , ali vojvotkinja od Sussexa ju izgleda neće slijediti.

Omid smatra da se fotografiranje nakon poroda kosi s Meghaninim feminističkim stajalištima. "Obzirom na ono što znamo o Meghan, glamuri poziranje za fotografe samo nekoliko sati nakon poroda nisusasvim u skladu s njezinim pogledima na svijet", tvrdi stručnjak za kraljevsku obitelj.

No, postoji jednostavniji i praktičniji razlog izostanka te prakse - Meghan možda neće roditi u Lindo Wingu u bolnici St. Mary, kazala jeEmily.

Vojvotkinja od Sussexa se navodno odlučila za privatnu bolnicu u blizini svog prebivališta kako bi izbjegla stres kojeg donosi zainteresiranost cijelog svijeta za njezinu trudnoću. Još jedan razlog odabira drugog rodilišta je taj što Meghan ne želi kopirati šogoricu Kate.