Play ponuda
Play ponuda
nagađanja stručnjaka

Meghan neće pozirati s kraljevskom bebom pred rodilištem poput šogorice Kate?

Stručnjaci za kraljevsku obitelj uvjereni se fotografiranje na stepenicama rodilišta kosi s Meghaninim feminističkim stajalištima

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 4.4.2019. u 14:38
Play ponuda

Princ Harry i Meghan Markle ne planiraju pozirati fotografima na stepenicama rodilišta nakon rođenja kraljevske bebe, uvjereni su stručnjaci za kraljevsku obitelj Emily Andrews i Omid Scobie.

>> Meghan Markle se vratila na Instagram: Otvorila zajednički profil s Harryjem

Meghanina šogorica Kate Middleton, s druge strane, svo troje djece je rodila u Lindo Wingu nakon čega je pozirala izgledajući gotovo savršeno. Praksu je preuzela od princeze Diane, ali vojvotkinja od Sussexa ju izgleda neće slijediti.

Omid smatra da se fotografiranje nakon poroda kosi s Meghaninim feminističkim stajalištima. "Obzirom na ono što znamo o Meghan, glamur i poziranje za fotografe samo nekoliko sati nakon poroda nisu sasvim u skladu s njezinim pogledima na svijet", tvrdi stručnjak za kraljevsku obitelj.

No, postoji jednostavniji i praktičniji razlog izostanka te prakse - Meghan možda neće roditi u Lindo Wingu u bolnici St. Mary, kazala je Emily.

Vojvotkinja od Sussexa se navodno odlučila za privatnu bolnicu u blizini svog prebivališta kako bi izbjegla stres kojeg donosi zainteresiranost cijelog svijeta za njezinu trudnoću. Još jedan razlog odabira drugog rodilišta je taj što Meghan ne želi kopirati šogoricu Kate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teški dani

Zlatan Ibrahimović o najtežim trenucima sa sinom Maxom: 'Iz dana u dan bio je sve slabiji, nikad se nisam tako osjećao'

Play ponuda

Više s weba