Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
teške riječi

'Meghan se ne bi sviđala Diani, smatrala bi da joj je ukrala sina. On je danas samo lutka'

Fotograf John Swannell tvrdi da se princezi Diani ne bi sviđala Meghan Markle, koja je princa uvelike odvojila od obitelji

Image
Foto: profimedia
RTL.hr/ 8.10.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kraljevski fotograf John Swannell tvrdi da princeza Diana, da je živa, ne bi bila u dobrim odnosima sa snahom Meghan Markle. Upravo je Swannellu princeza Diana svojedobno dala veliku čast, njemu je prepustila zadatak fotografiranja portreta nje i njezinih sinova Williama i Harryja. Dobro je John poznavao Dianu i s njom je surađivao pa je tako otkrio što misli, kako bi ona reagirala na Meghan Markle.

Kaže da Diana sigurno ne bi bila obožavateljica glumice, smatrala bi, naime, da joj je ona 'ukrala' sina. Prema njegovom mišljenju, vojvotkinja je od Harryja napravila svoju lutku, a tvrdi i da se evidentno kraljevskoj obitelji pridružila s ciljem.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Harry i Meghan vjenčali su se, inače, 2018. godine, a svega dvije godine kasnije objavili su da neće više biti radni članovi kraljevske obitelji. Željeli su time izbjeći medijski pritisak. Swannell o cijeloj situaciji ima svoje mišljenje. "Mislim da joj se ne bi sviđala, da je ne bi voljela, jer bi osjećala da joj je 'ukrala' sina. On je danas samo lutka", rekao je.

Dodao je da se Meghan mora priznati jedno - to što je pametna i što zna upravljati svime. "Bila je malo poznata glumica i prilika se pokazala, a ona ju je uzela, baš kao što bi svatko to napravio. Jedno joj se mora priznati, ona je jako pametna žena i zna kako upravljati svime".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba