Ostalo

'Meghan se ne bi sviđala Diani, smatrala bi da joj je ukrala sina. On je danas samo lutka'

Fotograf John Swannell tvrdi da se princezi Diani ne bi sviđala Meghan Markle, koja je princa uvelike odvojila od obitelji

RTL.hr
08.10.2022 09:00

Kraljevski fotograf John Swannell tvrdi da princeza Diana, da je živa, ne bi bila u dobrim odnosima sa snahom Meghan Markle . Upravo je Swannellu princeza Diana svojedobno dala veliku čast, njemu je prepustila zadatak fotografiranja portreta nje i njezinih sinova Williama i Harryja. Dobro je John poznavao Dianu i s njom je surađivao pa je tako otkrio što misli, kako bi ona reagirala na Meghan Markle.

Kaže da Diana sigurno ne bi bila obožavateljica glumice, smatrala bi, naime, da joj je ona 'ukrala' sina. Prema njegovom mišljenju, vojvotkinja je od Harryja napravila svoju lutku, a tvrdi i da se evidentno kraljevskoj obitelji pridružila s ciljem.

Princ Harry i Meghan Markle

Harry i Meghan vjenčali su se, inače, 2018. godine, a svega dvije godine kasnije objavili su da neće više biti radni članovi kraljevske obitelji. Željeli su time izbjeći medijski pritisak. Swannell o cijeloj situaciji ima svoje mišljenje. "Mislim da joj se ne bi sviđala, da je ne bi voljela, jer bi osjećala da joj je 'ukrala' sina. On je danas samo lutka", rekao je.

Dodao je da se Meghan mora priznati jedno - to što je pametna i što zna upravljati svime. "Bila je malo poznata glumica i prilika se pokazala, a ona ju je uzela, baš kao što bi svatko to napravio. Jedno joj se mora priznati, ona je jako pametna žena i zna kako upravljati svime".