Ostalo

Meghan trudnički trbuščić pokušala sakriti u dizajnerskoj haljini vrijednoj 22 tisuće kuna

Sada su se prvi put nakon objave o trudnoći Meghan i Harry obratili javnosti.

Tabloid.hr
23.02.2021 15:30

Meghan Markle i princ Harry na Valentinovo su objavili da očekujudrugo dijete.

"Možemo potvrditi da ćeArchiedobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", potvrdio je tadaglasnogovornik para.

A onda se počelo šukati da se odbjegli Meghan i Harry vraćaju u Veliku Britaniju u svoju nekadašnju rezidencijuFrogmore Cottage. No, to se ipak neće dogoditi."Nakon razgovora s vojvodom, kraljica Elizabeta je napisala službenu potvrdu da se Meghan i Harry neće vraćati na službene dužnosti i da su im onemogućene odgovornosti u javnoj službi.Počasna vojna imenovanja i kraljevska pokroviteljstva koja su držali vojvoda i vojvotkinja bit će vraćeni Njezinu Veličanstvu, prije nego što budu ponovno raspodijeljeni među radnim članovima Kraljevske obitelji", stoji u priopćenju.

Sada su se prvi put nakon objave o trudnoći Meghan i Harry obratili javnosti. U videu su govorili o producentskoj kući Archwell Audio koju su osnovali krajem prošle godine i koja će stvarati podcaste na streaming servisu Spotify.

"Osnovali smo Archewell Audio kako bismo bili sigurni da možemo proširiti glasove ljudi koji nisu dobili priliku čuti se i saslušati priče ljudi", rekla je Meghan. "Najvažnije od svega bilo je stvoriti zajednicu u kojoj možete dijeliti i koja će potaknuti i druge da dijele svoju ranjivost u ovoj sigurnoj zoni", dodao je Harry.

Meghan i Harry

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, najviše je pažnje privukla upravo Meghan koja je pokušavala prekriti trudnički u dizajnerskoj haljini s potpisom Oscarade la Rente koja vrijedi oko 22 tisuće kuna .

Nosila je i zlatni Cartierov sat koji je nekada pripadao Harryjevom mami, princezi Diani, te narukvicu s potpisom istoimenog brenda.