Ostalo

Meghan uzvratila udarac muškarcu koji je opsjednut mržnjom prema njoj: Zbog nje je dao otkaz

Meghan, vojvotkinja od Sussexa, prigovorila je britanskoj televizijskoj kući ITV zbog riječi njezina sada bivšeg voditelja Piersa Morgana da ne vjeruje onome što je izgovorila u nedavnom intervjuu, smatrajući da će takve izjave štetno utjecati na osobe s mentalnim problemima, prenio je CNN.

Tabloid.hr
11.03.2021 10:15

ITV je u utorak objavio da će Morgan napustiti program " Good Morning Britain " koji je do tada vodio nakon što je javno izrazio sumnju u istinitost njezinih tvrdnji u prošlotjednom intervjuu s Oprah Winfrey da je razmišljala o samoubojstvu.

"Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan zaključio je da je vrijeme da napusti 'Good Morning Britain'", objavila je tvrtka navodećida je prihvatila tu odluku kojoj nema što dodati.

Piers Morgan

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prema saznanjima CNN-a, prigovor Meghan Markle odnosio se na utjecaj Morganovih komentara na druge i kako bi mogao umanjiti ozbiljnost mentalnog zdravlja.

Morganove ocjene njezina intervjua izazvale su snažne rekacije u britanskoj javnosti i osude britanske zaklade za mentalno zdravlje Mind.

Britansko vijeće za elektroničke medije Ofcom primilo je više od 41.000 prigovora zbog te emisije ITV-a i pokrenulo je istragu zbog eventualnog nanošenja štete.

Morgan ne odustaje od svojih tvrdnji da ne vjeruje onome što je Meghan Markle govorila u intervjuu i to je ponovio i u srijedu, braneći se pravom na slobodu govora .