Ostalo

Meghanin otac: 'Harry i Meghan meni duguju. Zaslužujem nagradu za ono što sam prošao'

Thomas Markle nije u kontaktu s kćeri od njenog vjenčanja s Harryjem u svibnju 2018.

Tabloid.hr
23.01.2020 10:39

Thomas Markle , otuđeni otac Meghan Markle , u 90-minutnom dokumentarcu snimljenom prije 'Megxita' progovorio je o odnosu s kćeri i zetom Harryjem .

Otac bivše vojvotkinje htio je obraniti svoju reputaciju, ali boji se da više nikada neće razgovarati s Meghan i njenim suprugom.

Prisjetio se svih razgovora s kćeri u posljednje četiri godine koje je detaljno prepričao.

"Došao je trenutak da se obranimjer moja kćii zet su govorili jako ružno o meni. Nije me više briga što će tko misliti. Moram sebe staviti na prvo mjesto. Oni mi duguju za sve što sam prošao zbog njih. Trebali bi me nagraditi", rekao je 75-godišnji Markle u dokumentarcu.

Meghanin otac je umirovljeni majstor rasvjete koji je cijeli radni vijek proveo na filmskim setovima i uveo svoju kćer u taj svijet. Njihov odnos se narušio kada je paparazzima koji su mu platile odglumio isprobavanje odijela za kraljevsko vjenčanje.

Naposljetku se nije pojavio na vjenčanju jer je nekoliko dana prije doživio srčani udar te su mu liječnici rekli da ne može letjeti avionom.

"Kćimi je čak rekla da će se brinuti o meni kada ostarim. Moja starost je došla, vrijeme je da preuzme brigu o tatici", rekao je Markle.

Osvrnuo se i na način na koji je prikazan u medijima. "Pristao sam na snimanje ovog dokumentarca jer želim da svi znaju da sam pogrešno prikazan. Želim da ovo vide Harry i Meghan i da znaju da je to nepravedno", izjavio je 75-godišnjak.

Dodao je da je o kćerinoj trudnoći saznao preko medija te da je moguće da ju više nikad neće vidjeti.

"Posljednji put kada bi me mogli vidjeti možda bude dok me budu spuštali u zemlji. Trenutno mislim da nisu oduševljeni idejom da se vide ili čuju sa mnom", zaključio je Thomas Markle.

Nakon 'Megxita' progovorio je o odluci svoje kćeri i njenog supruga o odstupanju s kraljevskih dužnosti: "Svaka djevojčica mašta o tome da postane princeza jednoga dana. Moja kćer je dobila tu priliku i sad je odbacila. Izgleda da je sve odbacila samo zbog novca. Osim toga živjeli su u palači od 3 milijuna dolara koja ima 26 soba i to im nije bilo dovoljno. Stidim se zbog nje i ovo je nevjerojatan potez. Nečuveno je što rade kraljevskoj obitelji".