Ostalo

Kraljevska obitelj strahuje od objave: Meghanin prijatelj otkrio detalje memoara princa Harryja

Harryjeva suradnja s Pulitzerom nagrađenim piscem JR Moehringerom zabrinula je kraljevsku obitelj

L.K.
18.03.2022 12:15

Izgleda kako ćejavnost imati prilike saznati sočne detalje s kraljevskog dvora jer je princ Harry potpisao unosan ugovornakon kojeg slijedi pisanje i objava njegovihmemoara. Ta vijest sigurno nije obradovala kraljicuElizabetu II. koja strepi od daljnih skandala kraljevske obitelji.

Prijatelj Meghan Markle , OmidScoobie izjavio je kakokraljevska obitelj nema razloga za strah zbog objavljivanja Harryjevih memoara.

Meghan Markle i princ Harry

(FOTO: Profimedia)

"Harry se stvarno trudi osigurati da u njegovoj knjizi ne postoji materijal koji se, na bilo koji način, može smatrati negativnim prema kraljici ili njezinoj vladavini. U toj knjizi doista želi proslaviti njezin život i svoj odnos s njom. Mislim da koliko god novinari željeli da ovo bude knjiga puna Harryjevih optužbi na račun obitelji i napada, takvo što se neće dogoditi. Naravno, njegova je priča mnogo više od samo nekoliko godina njegova života u ulozi vojvode od Sussexa. Mislim da će brojni ostati uskraćenim za bombastične navode Harryja, no njegovi memoari neće biti ništa manje zanimljivi", rekao je Omid Scoobie.

Pročitajte još
Meghanina polusestra tvrdi da vojvotkinja ima veze s Epsteinom i Weinsteinom: 'Nema dokaza da je rodila...

Harryjeva suradnja s Pulitzerom nagrađenim piscem JR Moehringerom zabrinula je kraljevskuobitelj. Te memoare je izdavač opisao kao "definitivniprikaziskustava, avantura, gubitaka i životnih lekcija koje su ga (Harryja) pomogle oblikovati".

Kraljica Elizabeta II., princ Charles i princ William bili su iznenađeni saznanjem da je Harry, u to vrijeme, već više od godinu dana potajno radio na svojim memoarima.

Image 5275836 (auto)

(FOTO: AP)

Objava potencijalnehit-knjige mogla bi dodatno narušiti odnose unutar kraljevske obitelji.

Pročitajte još
Meghan je iskoristila utjecajne prijatelje da ugrabi princa, a ovako je izgledala dok još nije mislila da je bolja od njih