Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Životna priča

Melania Trump: Od skromnog djetinjstva u Sloveniji do titule Prve dame SAD-a

Melania Trump, odnosno Melania Knavs, danas slavi 49. rođendan. Rođena je u Sloveniji, imala je skromno djetinjstvo, a jedan joj je slučajni susret promijenio cijeli život. Manekensku karijeru je započela sa samo 16 godina, a budućeg supruga i multimilijardera Donalda Trumpa upoznala je 12 godina kasnije u New Yorku. Iako je rijetko viđena u javnosti, a društvenim mrežama kruži teorija da ima dvojnicu koja umjesto nje odrađuje pojavljivanja, najviše se priča o trzavicama u braku s američkim predsjednikom koje su bile očite u nekoliko navrata. Kako biste saznali više o zanimljivoj životnoj priči Melanije Trump kliknite 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 26.4.2019. u 14:46

Skromno djetinjstvo u gradiću 30-ak kilometara udaljenom od Hrvatske

Melania Knavs je rođena 26. travnja 1970. u Novom Mestu, tadašnjoj Jugoslaviji. Odrasla je u tekstilnom centru bivše države, gradiću Sevnici koji je svega 30-ak kilometara udaljen od granice s Hrvatskoj.

Otac Viktor je prodavao autodijelove, dok je majka Amalija radila kao krojačica u tvornici dječje odjeće. Iako su se kasnije pojavili navodi da je Melanijin otac bio član komunističke partije, još uvijek je nepoznato je li to istina.

No, jedan će slučajni susret u potpunosti promijeniti život mlade Melanije. Kada joj je bilo 16 godina na stepenicama ispred ljubljanske zgrade uočio ju je slovenski fotograf Stane Jerko. Uočio ju je jer je bila visoka i mršava nakon čega joj je prišao i predložio probno fotografiranje.

Jednu je godinu u Ljubljani studirala dizajn i arhitekturu, a tada se i zaozbiljno počinje baviti manekenstvom. Osvojila je i titulu prve pratilje Miss Slovenije 1992. godine nakon čega mijenja ime u Melania Knauss i nastavlja karijeru modela u Milanu i Parizu.

1/5
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nikola Rađen i Milica Ristić

Pjevačica završila u bolnici: Poznati srpski vaterpolist pretukao djevojku?

Pročitajte još

Image
Nikola Rađen i Milica Ristić

Pjevačica završila u bolnici: Poznati srpski vaterpolist pretukao djevojku?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba