Play ponuda
Play ponuda
Životna priča

Melania Trump: Od skromnog djetinjstva u Sloveniji do titule Prve dame SAD-a

Melania Trump, odnosno Melania Knavs, danas slavi 49. rođendan. Rođena je u Sloveniji, imala je skromno djetinjstvo, a jedan joj je slučajni susret promijenio cijeli život. Manekensku karijeru je započela sa samo 16 godina, a budućeg supruga i multimilijardera Donalda Trumpa upoznala je 12 godina kasnije u New Yorku. Iako je rijetko viđena u javnosti, a društvenim mrežama kruži teorija da ima dvojnicu koja umjesto nje odrađuje pojavljivanja, najviše se priča o trzavicama u braku s američkim predsjednikom koje su bile očite u nekoliko navrata. Kako biste saznali više o zanimljivoj životnoj priči Melanije Trump kliknite 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 26.4.2019. u 14:46

Život u New Yorku i sudbonosni susret s Trumpom

Zahvaljujući modeling agenciji Paola Zampollija 1996. godine Melania se seli u New York. Tijekom svoje karijere krasila je naslovnice brojnih časopisa, od čega je najistaknutiji popularni editorijal u kupaćim kostimima za 'Sports Illustrated'.

Melania je kasnije postala prva Prva dama koja je fotografirana gola. Naime, 1995. je pozirala za francuski muški mjesečnik, a na fotografijama leži obnažena na krevetu uz skandinavski model Emmu Eriksson. Pet godina kasnije pojavila se u poprilično golišavim izdanjima u britanskom časopisu GQ.

Donald je kasnije branio suprugu rekavši da su takve fotografije u Europi moderne i ništa čudno.

Melania i Donald su se prvi put susreli 1998. na Njujorškom tjednu mode, kada mu ona nije htjela dati svoj broj jer se pojavio u atraktivnom ženskom društvu

“Tražila sam njegov broj želeći znati koji ću dobiti, privatni ili poslovni. Dao mi ih je sve!”, otkrila je jednom prilikom.

Priznala je da ju je 24 godine stariji Trump jako brzo šarmirao, a za njihovu se vezu saznalo tek godinu dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Navodno su nakratko prekinuli 2000., kada se milijunaš po prvi put htio kandidirati za američkog predsjednika. Budući da mu to nije uspjelo, ubrzo je obnovio vezu s Melanijom.

Zaručili su se 2004., a vjenčali godinu poslije. Treće Trumpovo vjenčanje odvilo se na Floridi, a zanimljivo je da su među gostima bili Bill i Hillary Clinton, buduća Donaldova suparnica na američkim izborima 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Barron William Trump na svijet je došao 2006. godine, kada je kako bi proslavila taj veliki dan donirala ambulantno vozilo domu zdravlja u rodnoj Sevnici.

Melania je ubrzo pokrenula svoju liniju nakita i kozmetike na bazi kavijara.

2/5
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
poput bridget jones

Princ Harry razočarao obožavateljice: 'Ne tražim djevojku, sretan sam solo'

Pročitajte još

Image
poput bridget jones

Princ Harry razočarao obožavateljice: 'Ne tražim djevojku, sretan sam solo'

Play ponuda

Više s weba