Play ponuda
Play ponuda
DIVLJAČKI NAPAO ALEX

Menadžer zvjerski prebio popularnu pjevačicu!

Umjesto disko klubova, mladu rumunjsku pop zvijezdu Alexandru Stan očekuju bolnica i sudnica. Nakon što ju je zvjerski prebio njezin menadžer, dala je ekskluzivni intervju jednoj rumunjskoj televiziji!

RTL/ 18.6.2013. u 18:25
Play ponuda

Najveća rumunjska zvijezda nalazi se u drami života! AlexandraStan (24), vlasnica megahita Mr. Saxobeat, nije imala prometnu nesreću, kako se ovog vikenda pisalo po rumunjskim medijima. Pjevačica tvrdi da ju je zvjerski prebio vlastiti menadžer!

"Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala prometnu nesreću. Izgledam ovako zbog MarcelaProdana!", izjavila je.

Riječ je o čovjeku koji ju je na jednom pjevačkom natjecanju otkrio 2009. godine. Batine je, tvrdi, dobila nakon što ga je po prvi put u karijeri zatražila honorar.

"Počeo me udarati i gurati, a ja sam pala i onesvijestila se u pokušaju da mu uzvratim. Probudila sam se dva sata poslije na kauču u studiju, ušuškana kao da sam spavala. Odveo me u svoj auto, a ja sam pokušavala izaći u vožnji. Otvorio mi je vrata, izbacio me, a ja sam trčala nasred ulice, pokušavajući zaustaviti auto koji mi se približavao", opisala je Alexandra.

Menadžer se još nije oglasio, Alexandri je u pitanju ljetna europska turneja, ali jedno je sigurno - ova priča svoj će kraj dobiti na sudu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOSOR SLOMILA ĆIRINO SRCE

'Ja sam Jadranku baš volio, ali me zaje****!'

Play ponuda

Više s weba