Ostalo

Meryl Streep: 'Volim tumačiti višeslojne likove, izbjegavam bilo kakvu krajnost'

Trostruku dobitnicu najprestižnije glumačke nagrade - Oscara, hrvatska publika ima priliku vidjeti u filmu 'Florence Foster Jenkins' kojI se upravo prikazuje u kinima

Vijesti.hr - Hina
28.11.2016 12:21

Američkoj glumici Meryl Streep ne sviđaju se uloge crno-bijelih, odnosno pozitivnih i negativnih likova već višeslojne uloge, reklaje za Sueddeutsche Zeitung .

"Čak i u vrlo ozbiljnim i dramatičnim likovimauvijek možete pronaći naznakuhumora. Suprotno tome, gotovo u svim likovima koji na prvu djeluju duhovito i zabavno, ima nečeg mračnog. Zapravo, kada biram uloge, najčešće izbjegavam krajnosti", kazala je Streep.

Trostrukudobitnicunajprestižnije glumačke nagrade - Oscara, hrvatska publika ima priliku vidjeti u filmu 'Florence Foster Jenkins'kojIse upravo prikazuje u kinima, a u njemu utjelovljuje nenadarenu, ali bogatu opernu pjevačicu.

Streep je odlična pjevačica, što je dokazala u mjuziklima 'In the Woods'i 'Mamma mia', a potom i u filmu 'Ricki And the Flash'u kojemu je glumila rokericu, a na satove gitare i pjevanja išla je kod Neila Younga.