Ostalo

Mia Begović spava u hodniku ispred stana, kći šokirana

Glumica Mia Begović vratila se s Kostarike gdje je sudjelovala na snimanju reality showa, no dočekalo ju je neugodno iznenađenje, a RTL-ove kamere uspjele su dobiti izjavu od njezine kćeri Maje Lene koja je šokirana izbacivanjem iz stana.

RTL
27.02.2012 21:21

Bivši suprug glumice Željko Žnidarić promijenio je brave na vratima, tako da glumica Mia Begović zajedno sa svojom kćeri Majom Lenom Lopatny , nakon dolaska sa snimanja reality showa na Kostariki, ne može ući u vlastiti stan, saznaje RTL.

Bivši supružnici već su duže vrijeme u sporu oko stana, a svjedoci drame su susjedi i prijatelji koji se brinu o glumici koja spava na kućnom pragu.

RTL-ove kamere otkrile su da su Mia i Lena već zadnjih 40-ak sati pred kućnim pragom.

"Mama i ja vratile smo se s poslovnog puta, a nama su provalili u stan i ukrali nam auto", šokirano je izjavila Maja Lena.

"Institucije ne poduzimaju ništa po tom pitanju, a mama je pod velikim šokom i tabletama za bolove. Tu spava iz protesta kako bi mogla doći do svojih stvari, kartica, novaca, svega. Mamin bivši suprug doslovno je došao i provalio, a mi ne možemo vjerovati da nitko po tom pitanju ništa ne poduzima", dodala je.

"Život je borba tako da ćemo mi ovu situaciju izgurati, imamo prijatelje koji će nam pomoći, ali jednostavno sada ne možemo vjerovati da nam se ovo događa, da se pravda u Hrvatskoj ne može istjerati".

Mia Begović ostala je, vidno u šoku, ležati pred vratima stana i nije bila raspoložena za davanje izjave.