Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
napravio prvi korak

Michael Phelps kreće na rehabilitaciju od alkohola

Jedan od najuspješnijih svjetskih plivača u povijesti Michael Phelps, obznanio je javnost preko društvenih mreža kako će neko vrijeme posvetiti sebi i krenuti na rehabilitaciju jer ima problema s alkoholom.

Image

Michael Phelps

Foto: Facebook
RTL/I.B./ 6.10.2014. u 11:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan od najuspješnijih svjetskih plivača u povijesti, 29-godišnji Amerikanac Michael Phelps priznao je kako ima velikih problema s alkoholom te preko svog Twitter profila obavijestio javnost kako kreće na rehabilitaciju.

Phelps je prošlog tjedna uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a na Twitteru je kroz nekoliko objava napisao kako mu je posljednjih nekoliko dana bilo vrlo teško te kako je strašno razočaran samim sobom jer je nekoliko puta učinio istu pogrešku.

''Uključit ću se u program koji će mi pomoći da sam sebe bolje razumijem'', napisao je Michael, dodavši kako se nada da će iz ovog iskustva puno naučiti i donositi bolje odluke u budućnosti.

Podsjetimo, Phelps je zbog vožnje u pijanom stanju prvi put uhićen 2004. godine, a 30. rujna ove godine ponovno se našao u istoj situaciji, pri čemu je vozio dvostruko većom brzinom od dopuštene.

Phelps je u karijeri osvojio ukupno 22 medalje na Olimpijskim igrama, od čega su 18 bile zlatnoga sjaja, što ga čini najuspješnijim olimpijcem u povijesti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GOLA ZVIJEZDA 'PAROVA'

'Varala sam sve svoje muškarce!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba