Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dugo je radila na tome

Michelle Obama otkrila naslov i datum izlaska svoje autobiografije

Autobiografija bivše prve dame Amerike izlati istodobno u SAD-u i Kanadi te simultano u prijevodu na 24 jezika

Image
Foto: AP
Tabloid.hr/Hina/ 26.2.2018. u 12:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Autobiografija bivše prve dame Amerike Michelle Obame, koja obuhvaća njezin život od odrastanja u Chicagu do vremena provedenog u Bijeloj kući, bit će objavljena 13. studenog u izdanju nakladnika Crown Publishing Group, podružnice Penguin Random Housea.

Naslovljena "Becoming", knjiga izlazi istodobno u SAD-u i Kanadi, te simultano u prijevodu na 24 jezika diljem svijeta, a prati Michellino odrastanje na južnoj strani Chicaga, njezin život poslovno uspješne žene rastrgane između posla i djece, kao i razdoblje dvaju predsjedničkih mandata njezina supruga Baracka.

Vrijeme koje je Michelle Obama provela u Bijeloj kući, obilježeno snažnim zagovaranjem prava žena i promicanjem zdravijeg stila života u SAD-u, bivšu je prvu damu učinilo "jednom od najistaknutijih i najvažnijih žena našega doba", priopćio je njezin ured.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Početkom prošle godine, i Barack i Michelle potpisali su ugovore s Penguin Random Houseom. Iako financijski uvjeti ugovora nisu otkriveni, Financial Times je objavio kako je riječ o iznosu od 60 milijuna dolara, rekordan iznos za predsjedničku autobiografiju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
AJOJ!

Pogledajte u kakvom je kaosu slavna manekenka bila nakon pet dana partijanja: Napravila 'dar mar' na aerodromu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba