Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MODNA IKONA

Michelle Obama ponovno oduševila odabirom haljine

Jedno od najvećih pitanja inauguralnih svečanosti bilo je što će Michelle Obama odjenuti. Ponovno je izabrala dizajnera Jasona Wua, kao i na prvoj inauguraciji, i tako učvrstila reputaciju međunarodnog modnog trendsetera.

Image
Foto: AP images
S.M./Hina/ 22.1.2013. u 8:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obraz uz obraz, kao da su sami na svijetu, Michelle i BarackObama plesali su na dvama inauguralnim balovima kojima su u ponedjeljak navečer završene svečanosti polaganja prisege američkog predsjednika za drugi mandat.

Uz taktove "Let's Stay Together", klasika Ala Greena u interpretaciji Jennifer Hudson, Barack Obama je jače zagrlio suprugu uz bljeskove foto aparata koji su ovjekovječili prizor.

"Upravo sam plesala na "Let's Stay Together" s ljubavi mog života, koji je i predsjednik Sjedinjenih Država. Tako sam ponosna na Baracka", napisala je prva dama nešto kasnije na Twitteru.

A jedno od najvećih pitanja ovih inauguralnih svečanosti bilo je što će Michelle Obama odjenuti.  Ponovno je izabrala dizajnera Jasona Wua, kao i na prvoj inauguraciji, i tako učvrstila reputaciju međunarodnog modnog trendsetera. Izbor dviju njegovih haljina za bal za večernje inauguralne svečanosti velika su pobjeda za Wua, mladog američkog dizajnera tajvanskog podrijetla koji je ovime ušao u američku modnu povijest.

Prva dama nosila je cipele dizajnera Jimmyja Chooa i nakit Kimberly McDonald. Tijekom polaganja prisege svoga supruga na Capitol Hillu, Michelle Obama odlučila se za mornaričko plavi kaput i haljinu američkog kreatora Thoma Browneja.

Na inauguralnim balovima uzvanike su zabavljala poznata imena američke glazbe. Uz spomenutu Jennifer Hudson, nastupila je i Alicia Keys, country zvijezda Brad Paisley, grupa Fun i Stevie Wonder.

I američki potpredsjednik Joe Biden i njegova supruga također su plesali na oba bala, a na jednom ih je na klaviru pratio Jamie Foxx odsviravši "I Can't Stop Loving You" Raya Charlesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba