Play ponuda
Play ponuda
pati od depresije

Michelle Williams potražila pomoć u psihijatrijskoj ustanovi

Bivša članica sastava Destiny's Child odlučila je potražiti pomoć stručnjaka i prijaviti se u psihijatrijsku bolnicu.

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 18.7.2018. u 11:42
Play ponuda

Bivša članica ženskog pjevačkog sastava Destiny's Child, Michelle Williams, prijavila se u psihijatrijsku ustanovu u Los Angelesu zbog problema s depresijom

"Odlučila sam se posvetiti povećanju svijesti o mentalnom zdravlju i poticanju ljudi da prepoznaju kada je vrijeme potražiti stručnu pomoć i podršku onih koji te vole i koji brinu za tvoje zdravlje", rekla je Michelle u jednom intervjuu. 

"Danas ovdje ponosno, sretnije i zdravije stojim kao netko tko će uvijek pokušati biti primjer i zastupati sve one kojima je potrebna pomoć", dodala je. 

Williams je još prošle godine izjavila kako je patila od depresije od trinaeste do petnaeste godine, samo što tada nije znala kako nazvati taj osjećaj. U showu "The Talk" je podijelila kako se osjećala tužno kada se nalazila na vrhuncu svoje karijere. Pitala se kako je moguće da se nalazi u jednoj od najpoznatijih ženskih pop grupa zajedno s Beyonce i Kelly Rowland, a pati od depresije.  

Beyonceina majka Tina Knowles  poslala joj je poruku podrške u kojoj je napisala kako je ponosna na nju i njezinu nesebičnu potporu svima onima koji se bore s problemom depresije.

"Ako promijenite svoje stanje uma, možete promijeniti i svoj život", zaključila je Michelle. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
strast je neutaživa

Vruće igrice ispod plahte: je li ovo prvi sex u Big Brother kući?

Play ponuda

Više s weba