Ostalo

Mila Kunis godinama je u tajnosti ljubila zvijezdu filma "Sam u kući", no kasnije je priznala da je gadno...

Prije Ashtona Kutchera Mila je godinama ljubila Macaulaya Culkina, no njihova je veza bila vrlo privatna.

Tabloid.hr
29.03.2020 16:20

Provedite nedjelju uz urnebesni film 'Zločeste mame' s Milom Kunis i otkačenom ekipom koja vas čeka samo na RTL-u od 22.05 sati !

Milu Kunis danas znate i kao suprugu glumca Ashtona Kutchera s kojim je u braku od 2015. godine, a par ima i dvoje djece koje odgajaju van holivudskih standarda.

36-godišnja glumica od svojih je glumačkih početaka vrlo tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život, a to je posebno vrijedilo dok je bila u višegodišnjoj vezi sa zvijezdom filmova "Sam u kući", Macaulayom Culkinom .

Mila Kunis i Macaulay Culkin

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ako ste se sada iznenadili ovim podatkom, niste jedini, mnogi još uvijek ne znaju kako je ovaj par bio zajedno od 2002. do 2011. godine. Šuškalo se i kako su se vjenčali u strogoj tajnosti, no glumica je jednom prilikom to oštro demantirala.

U vrijeme njihove veze, Culkinova karijera je počela propadati, a Milina rasti, a kako je glumica sama priznala, ona je bila ta koja je gadno zeznula stvar te joj se život u potpunosti promijenio nakon prekida. Počeli su se viđati kada je ona imala 18, a on 21 godinu.

Mila Kunis i Macaulay Culkin

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Nađeš čvrstu stijenu u životu i to je sve što ti treba. Imali smo uspone i padove, no uvijek smo bili jači od problema", iskreno je priznala Kunis, kao i to da je sigurna da bi njihova veza bila drugačija da su se sreli nešto kasnije.

Raspričala se tada i o njegovim zaluđenim obožavateljima, zbog kojih nisu mogli normalno hodati ulicom. "To nisu bile normalne reakcije obožavatelja. Ljudi bi počeli vrištati kada bi ga vidjeli." Mila se tako tu i tamo otvorilapo pitanju bivše veze, no nikada nije išla u detalje.

"Prekid je bio obostran i ostat će prijatelji", kratko je izjavio njezin glasnogovornik 2011. godine kada je Mila promoviralasvojvelikihit "Black Swan" .

Mila Kunis i Macaulay Culkin

(FOTO: www.profimedia.hr)

Tek je puno kasnije priznala kako je prekid bio grozan te da je ona kriva za to, no nije otkrivala na što točno misli.

"Bila sam u svojim 20-ima i trebalo je neko vrijeme da si priznam što sam ispala te da to prihvatim. Ružno je što sam i kako sam to napravila i trebalo mi je vremena da o svemu dobro razmislim i da se promijenim, da odrastem. S vremenom sam si sve oprostila", zaključila je Mila.

U travnju 2012. godine zaiskrilo je među njom i Ashtonom iako su se poznavali godinama prije, jer su oboje bili zvijezde serije "Lude 70-te" , no tada nije bilo pravo vrijeme za njih.