Ostalo

Mila Kunis i Ashton Kutcher neće djeci ostaviti bogatstvo koje se procjenjuje na 265 milijuna dolara

Slavni par, baš poput Billa Gatesa, planira donirati svoje bogatstvo u humanitarne svrhe

Tabloid.hr
13.11.2019 12:11

Glumački bračni par Ashton Kutcher i Mila Kunis planiraju donirati svoje bogatstvo u humanitarne svrhe.

Zajedno su 'teški' 265 milijuna dolara, a iako bi većina očekivala da će nasljedstvo ostaviti kćerkici Wyatt i sinu Dimitriju , oni misle da to nije dobra ideja.

"Moja djeca žive vrlo privilegiranim životom, a da to niti ne znaju. I nikada neće znati, jer ovo je jedini život kojeg znaju. Neću im osnivati fondove. Naše novce ćemo dati u dobrotvorne svrhe. Ako moja djeca žele započeti neki posao i imaju dobar poslovni plan, investirat ću u to, ali neće dobiti fondove. Nadam se da će biti motivirani da teže onomešto trenutno imaju", kazao je Kutcher u podcastu 'Armchair Expert'.

Njegova supruga prošle je godine razjasnila glasine oko toga da su djeci zabranili božićne poklone.

"Ne, ne branimo im poklone. Priča je uzeta iz konteksta. Postoji razlika između želje i strastvenosti. Kada Wyatt nešto zbilja želi, onda želim da ima taj osjećaj da joj nešto treba i želim da ona to zasluži. Sada, svaki poklon koji dobije, nema nikakvo značenje. Ne želim se u životu navikne na dobivanje poklona", kazala je Kunis.

Ashton i Mila nisu jedine zvijezde koje ovako razmišljaju, već su se prodružili istomišljenicima poput Billa Gatesa, Warrena Buffetta i Simona Cowella .