Play ponuda
Play ponuda
iako nije htjela ispričati

Mila Kunis otkrila svoju najveću grešku koju je napravila kao roditelj

Svi mi griješimo, osobito roditelji koji se navikavaju na svoje prvo dijete. Jedno svoje negativno iskustvo ispričala je i Mila Kunis

Image

Mila Kunis

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
Vijesti.hr/ 19.7.2016. u 9:24
Play ponuda

Biti roditelj je jako teško. Puno je toga za napraviti, upamtiti, ali važno je imati i puno vremena, energije i strpljenja.

Do vremena kad vam dijete napuni prvu godinu, logično je za priznati da ste dotad napravili mali milijun grešaka. Ne velikih, ali bezazlenih. Jer roditelji su ipak ljudska bića.

Jedno od takvih je i Mila Kunis. Dok je promovirala film 'Bad Moms', slavna glumica priznala je najveću grešku koju je napravila otkako je rodila 21-mjesečnu kćerkicu Wyatt, a koja je mogla poći po zlu. Tada se zaklela da nikad neće ponoviti istu situaciju.

Dok je bila na putovanju od dva sata kako bi vidjela supruga Ashtona Kutchera, Mila je uspjela spakirati sve stvari u auto, beba je bila mirna i osjećala se kao da je sve napravila kako treba.

"Morate spakirati sve moguće stvari u slučaju da nešto pođe po zlu s djetetom. I sve sam napravila. Stavila sam i nju u auto. Krenula sam voziti i rekla sama sebi - danas mi zaista sve ide po planu", rekla je glumica.

Baš kad je pomislila da je napravila sve, shvatila je da je napravila veliku grešku.

"Malena je bila jako tiha i u tom trenutku sam pogledala u retrovizor kako bih provjerila je li sve u redu. I imala sam što vidjeti, ona je bila više nego sretna jer nije bila svezana", ispričala je Mila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Spakirala je sve Wyattine stvari u auto, ali ju je zaboravila svezati sigurnosnim pojasom.

"U tom trenutku sam poludjela. Bila sam nasred autoceste, a ona je uživala na svom sjedalu bez pojasa. Ja sam problijedila", rekla je Mila.

Na kraju je nekako uspjela stati po strani te svezati bebu. Iako se zaklela kako ovupriču neće nikome ispričati, drago nam je da jest. Jer to dokazuje kako ni roditelji nisu savršeni, svi se trude napraviti najbolje što mogu. Greške se događaju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZALJUBILI SU SE PREKO UŠIJU

PUKLA JOŠ JEDNA LJUBAV! Srpski glumac Petar Strugar ostavio Olju zbog bliske kolegice

Play ponuda

Više s weba