Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sud prihvatio žalbu

Milan ponovno bijesan na Seve: Sada sina smijem viđati još manje

Severina se žalila na odluku suda da Milan smije Aleksandra viđati dva puta mjesečno po četiri dana. Sada Popović sina smije viđati dva puta mjesečno po tri dana

Image
Foto: RTL
RTL/ 16.8.2014. u 13:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Severina i Milan Popović nakon prekida veze nisu se mogli dogovoriti o skrbništvu nad sinom Aleksandrom pa je cijeli slučaj završio na sudu.

Iako je Županijski sud u Zagrebu prvobitno donio presudu da Milan može sa sinom provesti osam dana mjesečno, odnosno dva puta po četiri dana, nakon Severinine žalbe sud je reagirao tako da je taj broj dana smanjio.  

Kako doznaje Blic, sud je u srpnju prihvatio Severininu žalbu pa će Milan tako s djetetom provoditi samo šest dana mjesečno, što je kod njega izazvalo gorčinu.

"Iznenađen sam apsurdnom odlukom suda, koji je potpuno ignorirao realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti djeteta, promijenio odluku suda za obiteljsko pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarjelih, neživotnih termina kao što je 'vikend odmor' i žalbe majke pune gnjusnih neistina i laži",  izjavio je razočarani Popović za Blic .

"Umjesto da viđam dijete po četiri dana dva puta mjesečno, sada ga mogu vidjeti dva puta po tri dana mjesečno. S obzirom da ja ne živim u Zagrebu dva dana nam odlaze samo na put", dodao je Popović koji se ne može žaliti na ovakvu odluku jer je postupak završen.

Ipak, nesretni otac ne namjerava odustati od pravne borbe, jer mu ostaje mogućnost pokretanja nove tužbe, ukoliko se stvore uvjeti.

"Poduzet ću sve zakonske mogućnosti kako bih ispravio ovu odluku Županijskog suda", zaključio je Popović.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zadovoljan potencijalnim zetom

Otac potvrdio nagađanja: Zrinka i Niko su par!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba