Play ponuda
Play ponuda
priča o nama

Milan Popović: 'Želim da naš sin ide u privatnu školu'

Milan Popović gostovao je u emisiji 'Priča o nama' na srpskoj lokalnoj televiziji čiji je vlasnik. Između ostalog, osvrnuo se na odnos sa svojom bivšom partnericom Severinom

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 11.1.2018. u 10:53
Play ponuda

Milan Popović, biznimen i Severinin bivši partner gostovao je u televizijskoj emisiji 'Priča o nama' na Banat TV-u čiji je odnedavno vlasnik. U talk showu je Milan je govorio o svojim planovima što želi napraviti u  rodnom Vršcu. 

Istaknuo je kako želi napraviti golf terene, nogometne terene i različite sportske sadržaje. Osim o biznisu, progovorio je o svom prvom sinu, Aleksandru kojeg je dobio sa Severinom. 

"Smatram da treba ići u privatnu školu sa ograničenim brojem đaka, majka insistira na tome da Aleksandar treba da ide u javnu školu i problem koji ja vidim je zbog, ne samo zbog toga ko su Aleksandru mama i tata, već i zbog tih nekih nepromišljenih postupaka iz prošlosti zbog kojih je Aleksandar izložen riziku izrugavanju od strane svojih vršnjaka. Znamo da oni mogu biti nemilosrdni i ja kao otac, odgovorni otac, bih želio maksimalno ga zaštiti.", rekao je Milan u emisiji, kako piše Blic.

Dodao je da se oko toga on i pjevačica ne mogu složiti

"i tu je nešto što će umjesto da se nas dvoje sami dogovorimo i da prepoznamo to kao rizik, mi privlačimo sud i institucije da donose odluku oko najelementarnije stvari, a to je upis djeteta u školu", rekao je između ostalog Milan. 

Također se osvrnuo na to da je u više navrata tražio od suda da zabrani Severini objavljivanje fotografija sa sinom na društvenim mrežama. Tvrdi da želi privatnost njiihova sina. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba