Play ponuda
Play ponuda
Kap prelila čašu

Milan tužio Severininog menadžera

U želji da svoje iskustvo prenese i na druge očeve te da im pomogne u ostvarivanju roditeljskog prava, Milan je prije nekoliko mjeseci postao član skupštine i izvršnog odbora Udruženja 'Tata' (udruženje razvedenih i rastavljenih očeva te očeva samostalnih staratelja Srbije).

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
I.H./ 20.11.2013. u 15:15
Play ponuda

Milan Popović će opet na sud, no ovaj put sa Severininim menadžerom Tomislavom Petrovićem kojega je tužio za klevetu.

Popović ga je tužio Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu jer je ovaj javno iznosio neistine da je "Milan Popović prijetio Severini da će joj uzeti dijete", kao i da je"bez njenog znanja i protuzakonito izvadio srpsku putovnicu za Aleksandra".

U međuvremenu Milan čeka novo ročište po tužbi za starateljstvo, koju je podnijela Severina.

U želji da svoje iskustvo prenese i na druge očeve te da im pomogne u ostvarivanju roditeljskog prava, Milan je prije nekoliko mjeseci postao član skupštine i izvršnog odbora Udruženja "Tata" (udruženje razvedenih i rastavljenih očeva te očeva samostalnih staratelja Srbije).

"Milan samo želi ravnopravno sudjelovati u donošenju odluka i svemu što je u interesu djeteta. Javnost inače pogrešno tumači da se Milan bori za starateljstvo. Ovo je bitka za vršenje roditeljskog prava, jer oba roditelja, po zakonu, već imaju starateljstvo", rekao je Dejan Višekruna, predsjednik Udruženja "Tata".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba