Play ponuda
Play ponuda
ipak neće škrtariti?

Milan: Uvijek ću se brinuti za Aleksandra i Severinu!

Iako su Milan i Severina potpisali ugovor, u kojem stoji da će pjevačica od srpskog kralja bakra dobivati samo alimentaciju ako se rastanu, čini se kako 'kralj bakra' neće škrtariti na sinu i njegovoj majci!

Image
Foto: RTL
RTL/ 16.10.2012. u 15:17
Play ponuda

Srpski Kurir javlja kako je MilanPopović sa Severinom potpisao ugovor kad je zatrudnjela.

U njemu stoji da će pjevačica od srpskog kralja bakra dobivati samo alimentaciju jer je Milan odlučio zaštititi svoje bogatstvo.

"Kad je Milan odlučio imati dijete sa Severinom, njegovi odvjetnici sastavili su ugovor kojim je Popović zaštitio svoju imovinu koja se procjenjuje na milijune eura. Severina je potpisala taj dokument. Nije mogla ni zamisliti da će ugovor stupiti na snagu, jer je vjerovala da će ona i Milan ostati zajedno zauvijek, pogotovo kad je zatrudnjela", izjavio je izvor.

Da Seve nije potpisala ugovor, imala bi pravo na dio Milanovih nekretnina koje se procjenjuju na 52,5 milijuna kuna te dio zarade koju je stekao dok je bio s njom.

Iako nije vido svoga sina više od dva mjeseca, čini se kako Milan neće biti 'škrt' prema svome djetetu i njegovoj majci.

"Aleksandar je moje dijete i ja ću se uvijek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno, po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog djeteta", izjavio je srpski 'kralj bakra' za Story.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba