Play ponuda
Play ponuda
pozadina incidenta

Mile Kitić otkrio zašto je napadnut tijekom nastupa: 'Nisam to doživio ni za vrijeme rata'

Pjevača je gost kavane povukao s pozornice i pao preko njega

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 14.1.2020. u 10:35
Play ponuda

Turbofolk pjevač Mile Kitić napadnut je tijekom nastupa u Baselu prošlog petka.

>> Mile Kitić pretučen na nastupu: Povukli ga s pozornice pa nasrnuli na njega

Podsjetimo, na njega je nasrnuo gost kavane, točnije povukao ga je s pozornice i pao preko njega. Smjesta je reagiralo osiguranje pjevača, a snimka incidenta našla se na YouTubeu.

Kitić je za Pink pojasnio što se točno dogodilo u kavani.

"Pjevam već 48 godina, nikad u životu neugodnost ni najmanju nisam imao, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je netko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gdje nisam pjevao, i za vrijeme rata, a ovako nešto nikad nisam doživio", rekao je pjevač.

"Pjevao sam u petak uvečer u Baselu, došao jedan gost i kaže: 'Je l' može ta i ta pjesma?', ja mu kažem: "Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pjevam." Ja njemu lijepo kažem - samo da završim ovo, ne mogu usred pjesme prekidati i pjevati drugu pjesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dolje, bilo je tu par stepenica, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo osiguranje i sklonilo ga s mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na videu to zaista izgleda tako. Povukao me je s bine iz revolta, video sam ja, s namjerom da mi naudi. Ali vjerujte mi, da sam ja primijetio nešto, da psuje, da ima neke namjere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao osiguranju, ali ništa nisam primijetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpjevam pjesmu koju je tražio", pojasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Bila je tu i njegova žena, počela je kukati, plakati, ma kaos! Evo, meni telefoni non-stop zvone, svi su se potresli, pogotovo moja Marta koja je vidjela video, a nije znala što se kasnije desilo, da je sve okej", ispričao je Kitić.

Dodao je da nije zadobio nikakve ozljede, već je uredno nastavio svoj nastup.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RONALDO, GLEDAJ I PLAČI

Nije stala na toplesu: Irina pozirala potpuno gola!

Play ponuda

Više s weba